Povežite se s nama

Vijesti

U Klubu mladih predavanje “Kako krenuti u posao s konopljom u Hrvatskoj?”

Objavljeno

na

Klub mladihKako krenuti u posao s konopljom u Hrvatskoj? Što to obuhvaća? Je li to sađenje, sušenje i pakiranje ili ima nešto više u cijeloj priči, bit će moguće saznati na predavanju u organizaciji udruge Centar za istraživanje društva, što će biti održano 1. ožujka u 18 sati u prostorijama Kluba mladih Rijeka, Erazma Barčića 9a.

Suorganizatori su SUMA PGŽ i Udruga Spirit, a ulaz je besplatan.

Odmah u 20 sati uslijedit će i drugo predavanje “Konoplja vs. zakon”, na kojem se govori o pravnom statusu ove biljke te kako se zaštititi od progona sistema.

Zašto je konoplja zabranjena? Je li ju danas slobodno koristiti, što je s marihuanom? Na ta i mnoga druga pitanja bit će moguće saznati odgovore na ovom predavanju, što se također održava u Klubu mladih. Ulaz je besplatan.

Predavanja u Klubu mladih najavljena su i emisiji Poriluk Udruge Spirit, koja se emitira na pet radio postaja: Korzo, Kastav, Krk, Rab i Gorski kotar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže