Povežite se s nama

Vijesti

U Klubu mladih predavanje “Kako krenuti u posao s konopljom u Hrvatskoj?”

Objavljeno

na

Klub mladih

Kako krenuti u posao s konopljom u Hrvatskoj? Što to obuhvaća? Je li to sađenje, sušenje i pakiranje ili ima nešto više u cijeloj priči, bit će moguće saznati na predavanju u organizaciji udruge Centar za istraživanje društva, što će biti održano 1. ožujka u 18 sati u prostorijama Kluba mladih Rijeka, Erazma Barčića 9a.

Suorganizatori su SUMA PGŽ i Udruga Spirit, a ulaz je besplatan.

Odmah u 20 sati uslijedit će i drugo predavanje “Konoplja vs. zakon”, na kojem se govori o pravnom statusu ove biljke te kako se zaštititi od progona sistema.

Zašto je konoplja zabranjena? Je li ju danas slobodno koristiti, što je s marihuanom? Na ta i mnoga druga pitanja bit će moguće saznati odgovore na ovom predavanju, što se također održava u Klubu mladih. Ulaz je besplatan.

Predavanja u Klubu mladih najavljena su i emisiji Poriluk Udruge Spirit, koja se emitira na pet radio postaja: Korzo, Kastav, Krk, Rab i Gorski kotar.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram