Povežite se s nama


Ljubitelji malog nogometa iz Rijeke i okolice imaju se čemu radovati nakon božićno-novogodišnjih blagdana. Malonogometni klub Gorovo i ove će godine u svojoj dvorani ugostiti ponajbolje malonogometne ekipe iz regije. Sedmo izdanje Novogodišnjeg malonogometnog turnira bit će održano do 05. – 08. siječnja 2017. u dvorani “Marino Cvetković”  u Opatiji.

“Na turniru će se ove godine natjecati rekordan broj ekipa. Njih čak 24, od kojih su većina iz Istre i Primorja. Kao i svake godine na turniru će sudjelovati ekipe iz Zagreba i susjedne Slovenije. Ovo je jedini veći turnir u regiji koji se igra po futsal pravilima, dakle 4 igrača + golman na što smo izuzetno ponosni. Osim što će ove godine nastupati rekordan broj ekipa, drago nam je što će u našoj dvorani nastupiti gotovo svi najbolji malonogometaši u regiji. Valja istaknuti trostruke osvajače turnira, ekipu Toledo – Pizzeria Jupiter iz Pule, prošlogodišnje finaliste Caffe bar Tin iz Trinajstića, naše tradicionalne sudionike završnice ekipu Santos iz Pule i mnoge druge”, kazali su organizatori.

Turnir će se igrati po prilagođenim futsal pravilima, s loptom veličine 4, a poluvrijeme će trajati po 15 minuta. Osam skupina po tri ekipe razigravat će za plasman u osminu finala kada slijedi knock-out sistem. Tri prvoplasirane ekipe podijelit će jamčeni nagradni fond od 18 000 kn.

«Završnica turnira će se odigravati u nedjelju 8. siječnja 2017. od 16:00 sati te ovim putem pozivamo sve ljubitelje futsala i sporta općenito da uživaju u zanimljivim utakmicama i podrže ekipe u borbi za odličja», dodali su organizatori.

Posljednjeg dana turnira održat će se i dječji turnr FUTSAL MINI – OPATIJA 2017. na kojem će se natjecati dječaci i djevojčice rođeni 2009. i mlađi. Sudjelovat će osam ekipa: NK Opatija, NK Halubjan, NK Lokomotiva, NK Orijent 1919, MNK Drenova, ŠN 1. Gol i dvije ekipe domaćina MNK Gorovo. Najbolji će biti nagrađeni peharima.