Povežite se s nama


U ponedjeljak, 24. srpnja 2017., u 21.30 sati, na opatijskoj Ljetnoj pozornici održat će se plesni spektakl ansambla Nuevo Amanecer Ángel Martinez iz Španjolske, a glavna tematika spektakla su španjolski nacionalni plesovi (flamenco, bolero itd.)

Plesni ansambl ‘Nuevo Amanecer Ángel Martínez’ predstavljao je Španjolsku 2016. godine na najvećem europskom plesnom festivalu – Međunarodnom plesnom festivalu u Pragu ‘Prague Folklore Days’ gdje je dobio priznanje kao najbolji ansambl među više od 75 sudionika iz 60 zemalja iz cijelog svijeta.

U predstavi ‘Korijeni’ koju će izvesti za opatijsku publiku prikazat će razvoj plesa u Španjolskoj, od samih početaka glazbenih kafića (cafés cantantes), dvorskih plesova, razvoja najčišćeg regionalnog folklora, narodnih plesova, pa sve do današnjih dana.

Cijena ulaznice je 100,00 kn, a možete ih kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (Utorak – nedjelja, 9:00 – 11:00 i 17:00 – 20:00; ponedjeljkom zatvoreno), u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajne na Ljetnoj pozornici bit će otvorene od 20.30 sati.