Povežite se s nama

Sport

U Rijeci održano Prvenstvo Hrvatske u judu

Objavljeno

na
Ovogodišnje seniorsko prvenstvo Hrvatske održano je 07. ožujka 2015. godine u Dvorani mladosti na Trsatu. Nastupilo je 166 natjecatelja iz 29 klubova. Kao najviši rang natjecanja u državi, prvenstvo je okupilo najjače natjecatelje u borbi za odličja. Uz odličnu organizaciju domaćina i brojne judo uzvanike i predstavnike Hrvatskog judo saveza, natjecanje je otvorio pročelnik za sport grada Rijeke gospodin Igor Načinović.

Na samom natjecanju JK Rijeka, nastupila je sa 9 natjecatelja od kojih je najveći favorit bio Deni Uršičić u kategoriji do 73kg. Iako jedna od najjačih po brojnosti i kvaliteti, Deni je svojim atraktivnim borbama efektno pobijedio u prvom kolu Novkovića (JK Lika), zatim u drugom kolu Krčeka (Mladost-Osijek), te u trećem kolu  Kalebića (Student-Split),  u polufinalnoj borbi punoj neizvjesnosti izgubio od Dubrovčanina Roka (Dubrovnik 1966). U borbi za broncu tehnikom gušenja prisilio je na predaju Čizmića (Lika-Zagreb) te tako osvojio brončano odličje.

Ostali natjecatelji JK Rijeka nisu uspjeli ostvariti plasman, ali s obzirom da je većina još u kadetskom i juniorskom uzrastu, svakako treba očekivati rezultate u budućnosti.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže