Povežite se s nama

Sport

U Rijeci održano Prvenstvo Hrvatske u judu

Objavljeno

na
Ovogodišnje seniorsko prvenstvo Hrvatske održano je 07. ožujka 2015. godine u Dvorani mladosti na Trsatu. Nastupilo je 166 natjecatelja iz 29 klubova. Kao najviši rang natjecanja u državi, prvenstvo je okupilo najjače natjecatelje u borbi za odličja. Uz odličnu organizaciju domaćina i brojne judo uzvanike i predstavnike Hrvatskog judo saveza, natjecanje je otvorio pročelnik za sport grada Rijeke gospodin Igor Načinović.

Na samom natjecanju JK Rijeka, nastupila je sa 9 natjecatelja od kojih je najveći favorit bio Deni Uršičić u kategoriji do 73kg. Iako jedna od najjačih po brojnosti i kvaliteti, Deni je svojim atraktivnim borbama efektno pobijedio u prvom kolu Novkovića (JK Lika), zatim u drugom kolu Krčeka (Mladost-Osijek), te u trećem kolu  Kalebića (Student-Split),  u polufinalnoj borbi punoj neizvjesnosti izgubio od Dubrovčanina Roka (Dubrovnik 1966). U borbi za broncu tehnikom gušenja prisilio je na predaju Čizmića (Lika-Zagreb) te tako osvojio brončano odličje.

Ostali natjecatelji JK Rijeka nisu uspjeli ostvariti plasman, ali s obzirom da je većina još u kadetskom i juniorskom uzrastu, svakako treba očekivati rezultate u budućnosti.

 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram