Povežite se s namaKuHarmonija – prvi centar kulinarstva i osobnog razvoja u Rijeci nalazi se u Verdijevoj 11, a nova je ideja za sve ljubitelje kuhanja ili one koji to žele postati. Kroz program Kuhar, Riječani imaju priliku naučiti kuhati baš sve što žele, neovisno o predznanju.

U ponudi su tečajevi kuhanja osmišljeni za 6-8 polaznika, pri čemu svaki koristi vlastitu radnu jedinicu uz budno oko Srđane Jevtić kao glavnog predavača i brojnih gostujućih iz raznih segmenata kulinarstva. Ovaj mjesec tu su Doris Vlah iz 3,2,1 Kuhaj!, ambasadorica sirove hrane Marina Zrnić – Figgy Piggy i Veličanstvena smokva, te Doris Valković – Foodoris, popularna blogerica i ljubiteljica makrobiotike i veganske prehrane.

Osim tečajeva, održavaju se i predavanja o specifičnim vrstama prehrane, namirnicama, o receptima različitih kulinarskih kultura i svemu što naše korisnike bude zanimalo.

Raspored tečajeva za lipanj:
11.6. DON’T BE A CHICKEN – priprema piletine na nekoliko novih načina
14.-17.6. KEEP IT SIMPLE – brzi i jednostavni obroci
15.6. CJELOVITA (PRE)HRANA BY FOODORIS – prirodno, zdravo i fino
21.6. SLASTICE BY FOODORIS – veganske slastice za svakoga
27.6. SIROVI LJETNI DETOKS – sirova (pre)hrana u službi zdravlja i ljepote
28.6. SIROVO I SEZONSKO – sirova hrana u svakodnevnom životu

Prijave putem kontakt obrasca na www.kuharmonija.com, na info@kuharmonija.com 
ili 091/581-9589.

U KuHarmoniji se mogu održavati i team-building programi, rođendanski tečajevi, obiteljski i dječji tečajevi, za parove i turiste.
Osim programa Kuhar, u ponudi je i program Harmonija orijentiran na osobni razvoj i unaprjeđenje kvalitete života. Harmonija nudi psihološku i energetsku podršku svima kojima je ona potrebna koristeći tehnike koje su prilagodljive potrebama i uvjerenjima svakog pojedinca. Pomoću All level healing i Reiki tehnike moguće je potaknuti promjene na svim segmentima života, neovisno o prirodi problema. Uskoro će zainteresirani moći upisati i edukaciju za Reiki praktikanta.