Povežite se s nama




Popularna zagrebačka pizzeria O’Hara postaje sve ozbiljniji lanac. Jučer je, naime, nakon one originalne na zagrebačkoj Malešnici, otvorena u Rijeci, a u lipnju se otvara u Zadru te krajem godine i u Splitu. Ova nova u Rijeci nalazi se na adresi Riva 12a, u prostoru od 350 kvadrata, javlja Telegram.

Marin Vanjak, vlasnik O’Harinog brenda, objasnio nam je kako je došlo do rapidnog širenja restorana u kojem tvrde da peku prave napolitanske pizze. “Prodajemo franšize i javljaju nam se ljudi koji su zainteresirani za dobar i stabilan sustav. Ako je više ljudi koji žele franšizu u jednom gradu, tada biramo najbolju lokaciju. Iz Rijeke smo dobili prilično dobru ponudu za suradnju od Roberta Manestara koji je sad vlasnik riječke O’Hare”, priča Vanjak.

“Pregovori za projekt Rijeka su trajali oko dvije godine, a s realizacijom smo krenuli krajem prošle godine”, kaže i dodaje da je preuređenje trajalo oko dva mjeseca, a vrijednost investicije je oko 200 tisuća eura. “Prostor je sličan zagrebačkom, a jelovnici su svuda identični. Koncept je jasno zadan i koristimo već uhodane partnere za uređenje”, objašnjava. Nova O’Hara ima oko 100 sjedećih mjesta, no taj se broj, kažu, može i povećati. Na terasi također mogu smjestiti otprilike 100 ljudi.

“Znate, O’Hara u Zagrebu troši oko 200 kilograma mozzarelle na tjedan. Cilj nam je napraviti centralnu nabavu i povećati količine. Kad završimo sa širenjem u Hrvatskoj, procjene su da ćemo tjedno trošiti oko tonu i pol samo mozzarelle. To je količina koju ne potroši cijela bivša Jugoslavija”, rekao je Vanjak za Telegram.