Povežite se s namaU subotu, 28. listopada 2017., s početkom u 20 sati, u centru Gervais u Opatiji održat će se svečani koncert „Izazovi života“ Stefana Milenkovicha i Zagrebačkih solista povodom 25. godišnjice Hrvatsko-američkog društva.

Svečani koncert povodom 25. godišnjice Hrvatsko-američkog društva ima za cilj, osim obilježivanja godišnjice, iskazati potporu ranjivim skupinama mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi kroz posebne oblike iskustvenog učenja po Outward Bound metodologiji koja ih osnažuje da izgrade ustrajnost, razumno samoodricanje, zajedništvo i povjerenje u svoje sposobnosti za karakteran, samostalan i samosvojan život.

Opatijski koncert održava se u sklopu Koncertnog triptiha u tri grada: Zagrebu, Varaždinu i Opatiji, s poznatim djelima tri iznimna skladatelja: Mendelssohna, Sarasatea i Paganinija, kroz nastup violinskog virtouza Stefana Milenkovicha (SAD) i eminentnih Zagrebačkih solista.

Cijena ulaznice: 140,00 kn parter, 80,00 kn balkon. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna će biti otvorena od 19 sati u prizemlju centra Gervais (Nikole Tesle 5) u Opatiji.