Povežite se s nama

Crna kronika

U Viškovu uhvaćen pijani vozač s 2,61 promila kojem je već “oduzeta” vozačka dozvola

Objavljeno

na
Tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama u nadležnosti  Policijske uprave primorsko-goranske evidentirano je počinjenje više prekršaja od kojih izdvajamo prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola.

Na području Gerova oko 13.30 sati zatečen je 55-godišnji vozač osobnog vozila marke Renault, delničkih registarskih oznaka, dok je upravljao vozilom s koncentracijom alkohola od 2,28 g/kg. Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja i ugrožavao sigurnost u prometu, zadržan je u policijskoj postaji.

Sinoć je smješten u policijske prostorije i 34-godišnji vozač osobnog vozila koji je oko 21.20 sat zatečen u počinjenju prekršaja na području Viškova. Upravljao je vozilom marke Citroen, riječkih registarskih oznaka, pri koncentraciji alkohola od 2,61 g/kg i bez vozačke dozvole, odnosno, u vrijeme zabrane upravljanja vozilom B kategorije.

U Rijeci je smješten u policijske prostorije zbog vožnje u alkoholiziranom stanju 28-godišnji vozač. Oko pola noći su ga zaustavili na području Kozale policijski službenici IJP Rijeka gdje je s koncentracijom od 1,81 g/kg upravljao osobnim vozilom marke Opel, riječkih registarskih oznaka.

Uz navedene počinitelje, registriran je i  54-godišnji vozač koji je zatečen oko 8.50 sati na autocesti Rijeka-Zagreb kada je upravljao osobnim vozilom marke Citroen, zagrebačkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije. Zbog navedenog prekršaja, kao i ostali počinitelji, sankcioniran je sukladno odredbama Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

U cilju većeg stupnja sigurnosti u prometu, pozivamo sve sudionike, posebice vozače, da poštuju prometne propise kako bi se spriječile moguće prometne nesreće i teška stradanja izazvana primjerice vožnjom pod utjecajem alkohola.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže