Povežite se s nama

Vijesti

Učenici OŠ „Gornja Vežica“ donirali slikovnice i knjige za djecu na Kantridi

Objavljeno

na


Učenici Osnovne škole „Gornja Vežica“ donirali su Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka slikovnice i knjige za djecu i mlade, kao i društvene igre koje su prikupili u sklopu školskog projekta „Knjige daruj, drugoga obraduj“.

Akcija je održana povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga koji se obilježava 14. veljače, a dio je projekta „Jedni za druge“ koji je uz učenike okupio roditelje i učitelje, a koji su osmislile knjižničarka Anja Kučan Buterin i vjeroučiteljica Maja Jurković.

Školarci su tijekom dva tjedna vrijedno prikupljali slikovnice i knjige, a skupina knjižničara i volontera knjige je razvrstala i pripremila za djecu Dječje bolnice Kantrida, kao i Dječjeg vrtića Sušak te Novog centra igre u Pribislavcu.

Zahvalu na donaciji vrijednim učenicima škole „Gornja Vežica“ iskazala je predstojnica Klinike za pedijatriju izv. prof. dr. Iva Bilić Čače te je s glavnom sestrom Klinike Tatjanom Čargonjom pozdravila inicijativu škole koja će razveseliti brojna dječja srca i ruke.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže