Povežite se s nama

Izbori

Udović: Birajmo iskreno, otvoreno i provjereno… jer volimo Viškovo

Objavljeno

na
U četvrtak, 27. travnja 2021. ispred osnovne škole Sv. Matej u Viškovu načelnica Općine Viškovo Sanja Udovićzahvalila je mještanima na dosadašnoj podršci te ih pozvala da razmisle o važnosti izlaska na izbore i ukazivanja povjerenja njenom timu koji je radom dokazao da zna i može voditi najveću općinu u Republici Hrvatskoj. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Moj tim i ja imamo jasnu viziju, energiju i želju da nastavimo raditi za svoj kraj i ljude iz jednog glavnog razloga – jer volimo Viškovo! Prvi krug lokalnih izbora je iza nas i prije svega želim zahvaliti sumještanima koji su izlaskom na birališta dali podršku i povjerenje meni osobno, kao i cijelom mom timu. Podrška gotovo polovice glasača velika je čast i priznanje te znak da ljudi prepoznaju i vrednuju naš dosadašnji trud i rad.

U nastavku je navela kako su u ovih osam godinapokazali da znaju, žele i mogu svakodnevnim predanim radom graditi Viškovo kao moderno i urbano mjesto svima ugodno za život i rad, koje istodobno njeguje svoju povijest i tradiciju i njima se ponosi. „Zato su u našoj općini, uz do sada ostvarene projekte, pred realizacijom u narednom razdoblju i projekti od generacijske važnosti, poput gradnje nove osnovne škole u Marinićima i Kuće halubajskega zvončara. Osim toga, nastavit ćemo ulagati i u infrastrukturne projekte izgradnjenovih cesta, rotora, vodovodne mreže i javnih površina, teuređenja i zaštite okoliša na području naše općine. Naša je odgovornost i briga za potrebite, osobe starije životne dobi iosobe s invaliditetom, te je stoga i podizanje cenzusa za ostvarivanje socijalnih prava jedan od naših prioriteta. Projektinamijenjeni djeci i mladima već su osam godina u fokusunašeg rada, a tako će biti i ubuduće, pa uz nove vrtićkekapacitete planiramo i povećanje obuhvata djece u predškolskim ustanovama. Poticanjem daljnjeg razvojagospodarstva i poduzetništva kroz izgradnju i opremanje noveradne zone Marišćina omogućit ćemo otvaranje novih radnihmjesta čime ćemo upravo našim mladima osigurati sigurnu istabilnu budućnost” navela je Udović te nadodala da su, uz sve što je napravljeno i dalje svjesni i da je još puno posla pred njima: Zato smo u svakodnevnoj komunikaciji s našim sumještanima ali i medijima uvijek bili iskreni i otvoreni te realno prikazivali stanje i situaciju u Općini. Znamo što Viškovu treba i gdje će biti za 10 godina od danas kada će infrastruktura u većem dijelu biti riješena pa će time biti i više prostora za nadogradnju potrebnih sportskih, kulturnih i društvenih sadržaja.“

Udović se kratko osvrnula i na teze o navodnom uvođenju prireza: „Smatramo da je i u ovo predizborno vrijeme najvažnije biti iskren prema sebi i drugima, te ne želimo poput moje protukandidatkinje mještane obmanjivati i zastrašivati lažnim i neosnovanim tezama. Jću jednom jasno i otvoreno reći – Općina Viškovo nema niti će uvoditi prirez! Kao što ga nismo uveli u ovih 8 godina, tako to ne namjeravamo učiniti niti u narednom mandatu“, te je za kraj pozvala sumještane na glasovanje u drugom krugu lokalnih izbora: „Za kraj još jednom od srca zahvaljujem na podršci koju su nam sumještani pružili tijekom ovih 8 godina i pozivam sve da u nedjelju 30. 05. 2021. godine izađu na glasovanje u drugom krugu lokalnih izbora i zaokruže broj 1. jer, kao i mi, vole Viškovo!

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram