Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen 19-godišnjak u Bakru zbog dilanja marihuane

Objavljeno

na


Kaznenom prijavom za počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge završeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega su proveli policijski službenici II policijske postaje Rijeka.

U sklopu kriminalističkog istraživanja proveden je pregled doma i prostorija kojima se 19-godišnjak koristi na području Bakra te je pri tome pronađeno oko 52 grama droge marihuana i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Također je utvrđeno da je u razdoblju od listopada 2020. pa do kraja siječnja ove godine, u nekoliko navrata preprodao drogu marihuana drugim osobama.

Zbog osnova sumnje u počinjenje četiri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 19-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže