Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićena žena zbog krađa na području Bakra

Objavljeno

na


Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena dijela teških krađa na širem bakarskom području, od kojih jedne u pokušaju.

U ponedjeljak, 25. svibnja, 32-godišnjakinja je ušla u stan obiteljske kuće te na naročito drzak način pokušala otuđiti stvari iz torbice u vlasništvu 24-godišnje hrvatske državljanke, u čemu ju je oštećena spriječila.

U studenom 2020. godine, spomenuta hrvatska državljanka provalila je u obiteljsku kuću u vlasništvu 67-godišnje hrvatske državljanke i otuđila nakit. Procjenjuje se da je ovim kaznenim dijelom oštetila vlasnicu za oko 7.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela teške krađe te je predana pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže