Povežite se s nama


Najveća studentska zabava u regiji već sedmu godinu za redom nahranit će i rasplesat studente i riječku publiku glazbenim line up-om na 2 floora, kulturnim programom i sportskim izazovima na gradskom asfaltu.

Velike ribe ovogodišnjeg SDF-a su berlinski Dj i producent Alle Farben, Urban&4, Goran Bare i Majke, TBF, Elemental, Zabranjeno pušenje i Jonathan. Na elektronskom floru gibat ćemo se među ostalima uz Pig&Dan-a i Marinu Karamarko. Glazbeni žanrovi napadaju u Ex Port Delti u Rijeci.

Osim glazbenog Student Day Festival je poznat i po mnoštvu drugih programa!

Culture Week, koji je svojevrsna uvertira u festival u tjednu prije će predstaviti koncerte, izložbe, projekcije filmova, književno-akustičke večeri i druge aktivnosti u sklopu revitalizacije Trga Matije Vlačića Flacijusa. Službeni dio festivala započeti će u petak 27. svibnja gdje će duž Korza fakulteti i udruge promovirati vlastiti rad, a znanstveni dio biti će upotpunjen sci-caffeom.

U sklopu sportskog programa na Korzu studenti će se natjecati u disciplinama poput nogometa, košarke i graničara. Sportski duh će začiniti revijalna utakmica između Sveučilišta i Grada Rijeke koja je zakazana za subotu ujutro.

Također u jutarnjem terminu festivalske subote u prostoru ExPort Delta održati će se Fit fest, fitness festival za sve koji žele napuniti baterije uz svjetski priznate programe kao što su Les Mills i ZumbaTM. SDF pokreće

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RIKUP. Ulaz na sve programe je besplatan.

image