Povežite se s nama

Mozaik

Unikatni super automobili stižu u nedjelju u centar Rijeke

Objavljeno

na

Foto: Varaždinski.hr
U Rijeci se ove nedjelje u samom centru grada održava jedna iznimno atraktivna automobilska manifestacija, a o čemu se radi otkrivaju organizatori u svim priopćenju:

“Drugo izdanje Cars & Coffee Croatia manifestacije gradi na uspjehu prvog događaja u Hrvatskoj kojeg smo prošle godine u listopadu pratili u Varaždinu. Tada se na glavnom gradskom trgu uz desetke luksuznih super automobila, od Porschea, Ferrarija, Maseratija do jedinstvenih primjeraka BMW-a i Audija, okupilo i više od 5,000 radoznalih posjetitelja.

Ove godine otvoreni dio događaja seli na more, točnije u srce Rijeke – na Trg 128. brigade HV-a i Korzo, gdje će u nedjelju, 6. listopada 2019. od 16:30 do 18:30 sati za javnost biti izloženi deseci unikatnih super automobila koji sudjeluju na ovogodišnjoj manifestaciji. Uz podršku Grada Rijeke kao i brojnih sponzora i partnera ne sumnjamo da će i ovogodišnja smotra sportskih automobila kakve rijetko imamo priliku vidjeti na cestama biti prava poslastica za ljubitelje automobila. Kako ne bi otkrili previše detalja, najavljujemo samo to da će i ove godine s nama biti i najbrži električni auto na svijetu… Za više detalja, dođite do Korza i uvjerite se sami.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare  suvremenih super automobila i prestižnih old-timer-a. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Jevropa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna  mreža se širi iz godine u godinu. Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen i u Hrvatskoj, koja se tako pridružila brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) gdje ovaj događaj postaje neizostavni dio automobilističkog kalendara”, navodi se u najavi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram