Povežite se s nama

Mozaik

Urban, Let 3 i Mama ŠČ love prestižnu nagradu “Zlatni studio”

Objavljeno

na

Damir Urban


Jutarnji list u petak je krenuo s novim izborom za svoju godišnju nagradu Studio koja se promovira kao najveća medijska nagrada u Hrvatskoj.

Rijeka i Kvarner ovog su puta nešto slabije zastupljeni u kandidaturama nego inače. Radio Rijeka se ne nudi kao opcija kod izbora za najbolju radijsku postaju, a nema ni Roberta Ferlina među kandidatima za najbolji radijski glas, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Naša regija ove godine zastupljena je jedino u kategoriji glazba. Damir Urban lovi nagradu za najboljeg pjevača godine i za najbolji koncert godine koji je održan 10.06.2023. u Areni Zagreb.

Let 3 natječe se za nagradu najbolja pjesma godine s pjesmom Mama ŠČ, a s istom pjesmom pokušat će uloviti nagradu i za najbolji video spot godine.

Svoj glas možete online dati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže