Povežite se s nama

Mozaik

Urban, Let 3 i Mama ŠČ love prestižnu nagradu “Zlatni studio”

Objavljeno

na

Damir UrbanJutarnji list u petak je krenuo s novim izborom za svoju godišnju nagradu Studio koja se promovira kao najveća medijska nagrada u Hrvatskoj.

Rijeka i Kvarner ovog su puta nešto slabije zastupljeni u kandidaturama nego inače. Radio Rijeka se ne nudi kao opcija kod izbora za najbolju radijsku postaju, a nema ni Roberta Ferlina među kandidatima za najbolji radijski glas, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Naša regija ove godine zastupljena je jedino u kategoriji glazba. Damir Urban lovi nagradu za najboljeg pjevača godine i za najbolji koncert godine koji je održan 10.06.2023. u Areni Zagreb.

Let 3 natječe se za nagradu najbolja pjesma godine s pjesmom Mama ŠČ, a s istom pjesmom pokušat će uloviti nagradu i za najbolji video spot godine.

Svoj glas možete online dati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže