Povežite se s nama

Vijesti

Uređen dnevni boravak Zavoda za ginekologiju

Objavljeno

na
Tvrtka Uslužni centar d. o. o. Rijeka preuredila je dnevni boravak na Zavodu za ginekologiju Klinike za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka. Sredstvima od 27 tisuća kuna uređen je i opremljen dnevni boravak namještajem i TV prijamnikom, a učinjeni su i ličilački radovi, kao i sitni popravci u kupaonicama.

Danas su zaposlenici, pacijentice i donatori obišli novouređeni prostor na Zavodu za ginekologiju. Predstavnici Uslužnog centra, gospođi Ireni Vukušić, na ovoj hvalevrijednog akciji zahvalio se voditelj Odjela ginekološke onkologije dr. sc. Marko Klarić.

Adaptacija prostora i nabava opreme učinjena je kako bi se bolnički prostori učinili ugodnijim za pacijentice tijekom njihova liječenja na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Tvrtka Uslužni centar d. o. o. Rijeka osnovana je 1993. godine, a bavi se uslugama čišćenja poslovnih i stambenih objekata te pripremom i posluživanjem hrane i pića u restoranima. Od 155 radnika, 148 su žene. Upravo je iz tog razloga tvrtka svojih 25 godina aktivnog poslovanja odlučila obilježiti ovim vrijednim darom Zavodu za ginekologiju KBC-a Rijeka.

Nastavak je to suradnje bolnice s brojnim tvrtkama i udrugama kako bi se bolničko okruženje učinilo humanijim za pacijente i njihove bližnje.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram