Povežite se s nama

Vijesti

Uručene nagrade najuspješnijim timovima studentskog natjecanja Realizator 2018.

Objavljeno

naU ponedjeljak, 21. siječnja 2019. u prostoru caffe bara Akvarij na studentskom Kampusu, održala sedodjela nagrada pobjednicima treće edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator2018. u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Nagrađenasu najbolja rješenja svakog od šest poslovnih slučajeva, pa je tako 38studenata iz 14 timova od dva do četiri člana primilo novčane nagrade u iznosu od 3.000,00 kn za prvo, 2.000,00 kn za drugo te 1.000,00 kn za treće mjesto.Ukupni fond nagrada iznosio je35.000,00 kuna.

Rješavanjem poslovnog slučaja Doma zdravlja Primorsko-goranske županije prvo mjesto osvojili su studentiEna Badžek, Sven Celin i Teodora Milošević, drugo mjesto Ela Tomljanović, Laura Schwarz te treće Maja Krištafor i Marko Berberović. Najbolja rješenja u slučaju tvrtke Geotech d.o.o. imali su Michel Jakić i Lucija Plazonić, te Vedrana Rogoznica i Zora Bujan na drugom mjestu. Za slučaj Grada Rijeke prvo mjesto pripalo je Karli Keča i Jeleni Kapeš, drugo Lari Duvnjak, Ivi Damjanović, Marku Rubiniću i Ivi Šantek, a treće Eni Badžek, Svenu Celinu i Teodori Milošević.

Zahvaljujući slučaju Jadranka hotela d.o.o.prvonagrađene suGabriela Begić i Pegi Pavletić, slijede Ivana Jukić,Martina Baričević, Morena Ćubelić i Petra Bačićna drugom mjestu, teDanijel Marjanović i Luka Bezić na trećem. U rješavanju slučaja tvrtke JGL d.d.pobjednici su Nino Požar, Karla Pavlović, Pegi Pavletić i Andrea Trbojević, drugo mjesto osvojili su Lara Duvnjak, Iva Damjanović, Marko Rubinić i Iva Šantek,trećeAntonija Puškarić, Katarina Šebalj, Anna Kaić i Patrick Zornada. Za šesti i posljednji poslovni slučaj tvrtke Namještaj Mima d.o.o.nagrađeni su Ines Glasnović, Ivana Matić i Marija Žaper, na drugom mjestu Maja Krištafor i Marko Berberović, teMia Doričić i David Visentin za treće mjesto.

Posebnu nagradu za najaktivniji tim osvojile su Ela Tomljanović i Laura Schwarz, koje su nagrađene dvostruko -pozivnicama za zagrebačku konferenciju Bug Future Show 2019 – A Different Humanity,te poklon paketom energetskih pločica First in the Raw.

Realizator je osmišljen kako bi studentima pružio praktično iskustvo rada na rješavanju stvarnih poslovnih problema, podršku stručnih edukatora, razvoj inovativnih ideja, te u konačnici da se s dobivenim iskustvom i znanjem istaknu na tržištu rada. Kroz dosadašnje tri edicije Realizatora ukupno je sudjelovalo 12 poduzećai institucija te gotovo 250 studenata s različitih sastavnica Sveučilišta u Rijeci, zaprimljeno je preko 60 izvrsnih poslovnih rješenja, a Zaklada već najavljuje četvrtu ediciju koja će se održati u drugoj polovici 2019. godine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram