Povežite se s nama

Mozaik

Uskoro se održava humanitarni Bal obrtnika PGŽ

Objavljeno

na
Obrtnici Primorsko-goranske županije su spremni za najvažniju noć u godini. Prvi Bal Obrtnika održat će se u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji, 31. ožujka s početkom u 19:30 sati, i to u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Ovaj jedinstveni događaj okupit će obrtnike iz cijele regije, a vrhunac večeri bit će dodjela nagrada zlatnim, platinastim i dijamantnim obrtima. Nagrađeno će biti više od 60 obrta koji postoje više od 50 godina, od čega čak 7 koji imaju više od 75 te 6 obrta koji imaju više od 100 godina.

Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već ima i humanitarnu notu. Dio prihoda od prodaje ulaznica, kao i sredstva koja se prikupe putem sponzorstava, bit će donirana za opremanje praktikuma Srednje škole Delnice, Drvodjeljske i strojarske škole Rijeka, te Obrtničke škole Opatija. Na taj se način želi pomoći u osiguravanju adekvatnih uvjeta za edukaciju i praktični rad učenika obrtničkih zanimanja.

Jedan od dijelova večeri bit će spektakularna modna revija kreatora obrtnika, koju će nositi sami obrtnici, a u čemu će pomoći obrtnici krojači, frizeri i kozmetičari, članovi Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Kreativnost obrtnika sjedinit će se s modom i stvoriti nezaboravni doživljaj za sve prisutne.

Ante Gelo bend te mladi vrhunski pjevači Alen Đuras, Iva Ajduković i Vjeko Ključarić, pobrinut će se za odličnu glazbu i zabavu tijekom večeri, dok će voditeljica biti Iva Pavletić Crnić, nominirana za Zlatni Studio.

Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti putem sustavu Mojekarte.hr, kao i u svim Udruženjima obrtnika i Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram