Povežite se s nama

Mozaik

Valentinovo u Opatiji uz veliki koncert Petra Graše

Objavljeno

na

Opatija će tijekom ovog Valentinova biti hit destinacija za sve zaljubljene. Osim što Opatija nudi pregršt romantičnih parkova i šetališta kroz cijelu godinu, tijekom vikenda pred samo Valentinovo održat će se i veliki koncert na kojem će nastupiti jedan od najpopularnijih izvođača naše glazbene scene.

Prošle godine Petar Grašo je za Valentinovo nastupao pred više od 12.000 posjetitelja u Spaladium Areni, a ovog puta stiže 11.02. u Opatiju gdje će zasigurno oduševiti svoje brojne fanove velikim romantičnim koncertom.

Pretprodaja ulaznica već je započela kroz sustav Eventim, po cijeni od 80 kuna za parter (stajanje) i 100 kn za tribinu (sjedenje). Prodajna mjesta:

  1. Tisak kiosci i Tisak Media centri u cijeloj Hrvatskoj
  2. Petrol benzinske postaje u cijeloj Hrvatskoj
  3. Exclusive mjenjačnice (ZTC, Tower, Kaufland, Konzum, Billa Opatija…)
  4. Dallas Music Shop i Croatia Records
  5. Autotrans poslovnice
  6. Restoran Bianco&Nero (dvorana Opatija)
  7. i ostala prodajna mjesta Eventima diljem Hrvatske i u inozemstvu

Grašo je definitivno jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, a to je potvrdio brojnim nastupima koji su punili i daleko veće prostore od onih koji su na raspolaganju u Opatiji, kao što su, uz već spomenutu Spaladium Arenu, također Arena Pula i Arena Stožice u Ljubljani. Spomenimo i da je nastupao na dočeku 2017. godine u Splitu gdje je privukao prema nekim procjenama čak oko 50.000 posjetitelja.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni Grašo je prisutan već više od 20 godina, a novi procvat, već ionako iznimno uspješne karijere, doživljava upravo u protekle dvije godine kad je osvojio cijelu regiju svojim novijim hit pjesmama kao što su Moje zlato, Ne znan za se, Srce za vodiča i Uvik isti. Izvedbom i nekih svojih bezvremenskih hitova kao što su Trebam nekoga, Sve dobro u ljudima, 92, Volim i postojim, ‘Ko nam brani, Godine prolaze, Utorak, Nevista, Ljubav jedne žene… zasigurno će oduševiti punu sportsku dvoranu “Marino Cvetković” u Opatiji, za koju se očekuje da će biti premala kako bi primila sve one koji će htjeti Dan zaljubljenih obilježiti upravo uz romantični koncert Petra Graše.

Dolazak posjetitelja očekuje se i iz drugih dijelova Hrvatske, kao i susjednih država, prvenstveno Slovenije, gdje Grašo također ima velik broj fanova. Opatija će tako vikend pred Valentinovo živjeti punim plućima, što će sigurno pridonijeti i vansezonskom turizmu nakon održanog bogatog Adventa u Opatiji.

“Dolazak jednog vrlo atraktivnog glazbenog imena najavili smo još koncem studenog prošle godine, a interes je već tada bio iznimno velik, pa smo uvjereni kako nas očekuje pravi koncertni spektakl. U suradnji s Gradom Opatijom i TZ Opatije pripremamo i zanimljiva iznenađenja koja će zasigurno oduševiti sve koji Valentinovo odluče provesti u Opatiji, na ovom koncertu, a o njima ćemo javnost obavijestiti uskoro”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency, koja organizira koncert.

“Opatija će kao grad romantike zasigurno biti nezaobilazna destinacija za sve zaljubljene ovog Valentinova, obzirom na svoj šarm, ali i popularnost izvođača kao što je Petar Grašo. Kada smo birali izvođača Grašo je bio na vrhu popisa naših želja, ali zbog njegove zauzetosti i brojnih upita za njegov nastup za Valentinovo morali smo se potruditi kako bismo ga doveli u Opatiju. U tome smo uspjeli i jedva čekamo njegov nastup u sportskoj dvorani u Opatiji”, poručio je Vedran Babić, promotor koncerta.

Otkrivena sjajna iznenađenja za koncert Petra Graše u Opatiji

Graso-B1poster1

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram