Povežite se s nama

Izbori

Vasilić: PGS i ja želimo mirovine u iznosu 50 posto prosječne plaće i 13. mirovinu

Objavljeno

na


PGS se oglasio priopćenjem nakon tribine s građanima što su je Darijo Vasilić i PGS organizirali večeras (18. ožujka u 19:00 sati ) u prostoru MO Zamet:

Iza mene i mojih stranačkih kolega vrlo je sadržajna večer u potpuno ispunjenom prostoru riječkog Mjesnog odbora Zamet, a danas se kao ključna tema isprofilirala ona o životu umirovljenika u Hrvatskoj.

PGS-ov i moj izborni program ima cijelo jedno poglavlje posvećeno upravo umirovljenicima. U trenutku kada hrvatski državni proračun dvostruko brže raste od BDP-a svakako se moglo i moralo osmisliti modele sustavnog programa posvećenog sugrađanima treće životne dobi i značajnije intervenirati u poboljšanje kvalitete, odnosno standarda njihova života.

PGS i ja ćemo se u Saboru srčano boriti za brže usklađenje mirovina i dostizanje visine mirovina u iznosu 50 posto prosječne plaće; uvođenje 13. mirovine i, na kraju, nešto inovativnije i drukčije od ostalih – predlažemo da maksimalno 30 posto mirovine može biti opterećeno troškovima stanovanja i komunalnim davanjima, a da sve preko toga bude podmireno intervencijom države i lokalne samouprave iz njihovih socijalnih programa.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže