Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja pobijedili Budvu na Kantridi

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja EB na domaćem terenu u subotu navečer uspjeli su ubilježiti pobjedu nad Budvom rezultatom 10:8.

Prva četvrtina

Prvi napad Primorje. Lobov dobiva isključenje, a Vrlić zabija za 1:0. Nakon što je stativa odbila Rakovčev šut, Aksentijević zabija za 2:0. Nakon nekoliko šuteva s jedne i druge strane Danilović zabija filmski gol za 2:1. Ubrzo kapetan Peroš zabija pod kutom od 90 stupnjeva za 3:1. Trener Budve zove time-out. Isključenje Paparića završava četvrtinu.

Druga četvrtina

Nakon pogreške u plivanju za loptu prvu loptu osvaja Budva. Primorjašima se lopta odbija od stative, drugi pokušaj loptu gubi Brubnjak. Potom radi i peterac, čiji pokušaj Čubranić brani. Kontrafaul u napadu. Ćetković radi prekršaj na Rakovcu, dobiva isključenje, a trener Hinić zove time-out. Igrača više Aksentijević realizira za 4:1. Povratnički pogodak zabija i Paparić za 5:1. Blažić dobiva isključenje, Budva zove time-out. Iznimno raspoloženi Čubranić ponovno brani šuteve Budve. Isključenje Tkača, gosti u brzom pokušaju realizacije ne uspijevaju postići pogodak. Dario Rakovac nastavlja fantastičan niz naših Primorjaša za 6:1. Paparić radi dvojbeni peterac, Ćetković realizira za 6:2. No ubrzo vraća se niz Primorjaša pogotkom Brubnjaka za 7:2. Obrana Čubranića završava četvrtinu.

Treća četvrtina

Prvu loptu uzimaju Primorjaši, no u drugom napadu Ćetković zabija za 7:3. Lobov dobiva isključenje, no naši ne realiziraju. Nakon obrane napada gostiju, Tkač zabija za 8:3. Isključenje dobiva Bojan Car, no Budva ne zabija. Brubnjak radi peterac, a Danilović zabija za 8:4. Nekoliko izmjena napada, a na dva metra topljenje Paparića ne zamjećuju suci utakmice. Time-out zove Budva, no bez pogotka. Franeta radi isključenje na Vrliću koji zabija za 9:4. Danilović zabija za 9:5. 14 sekundi do kraja Hinić zove time-out.  Obrana golmana Budve za kraj četvrtine.

Četvrta četvrtina

I posljednji napad u našim rukama. Za 10:5 zabija Lovro Paparić! Mitrović dobiva isključenje, a Hinić zove time-out. Ipak naši su bez rješenja za postizanje pogotka. Bogdanović iz očitog kontrafaula postiže pogodak za 10:6. Tkačev šut brani golman gostiju. Brubnjak dobiva treće isključenje, a Franeta zabija za 10:7. U zadnjoj minuti Lobov dobiva treće isključenje, a Rakovac ne realizira. Danilović realizira peterac Aksentijevića za 10:8.

“Istinska dobra igra i zajedništvo s početka ove sezone pokazalo se i u ovoj utakmici te je donijelo tri boda u nastavku utakmice. Sada nam slijedi Kragujevac za nova tri boda i uspinjanje na ljestvici”, poručili su iz Primorja nakon utakmice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram