Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja slavili na teškom gostovanju u Novom Sadu

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja EB nastavili su s dobrim igrama te su slavili i na teškom gostovanju u Novom Sadu gdje su pobijedili Vojvodinu rezultatom 8-7 u 4. kolu Lige 6.

Prva četvrtina

Prva lopta na utakmici je u rukama Primorjaša. U istom napadu Rakovac dobiva isključenje no domaći ne realiziraju. Radulović dobiva osobnu pogrješku, a Blažić realizira igrača više za 0:1. Tkač dobiva isključenje, no domaći ne realiziraju. U idućem napadu lopta ne ulazi u novosadski gol. Ćatović dobiva isključenje. Potom Blažić dobiva isključenje, nakon dobro obranjenog igrača manje Augusti realizira kontru za 0:2. U idućem napadu Augusti dobiva isključenje, a trener Bilić zove time-out. Ćatović zabija igrača više za 1:2. Nakon nekoliko izmjena napada Vrlić zabija za 1:3. Blažić dobiva drugo isključenje. Čubranić brani šut, a Brubnjak dobro uzima loptu, kontru ne realizira Car. Hinić zove time-out, a šut Tkača prekida kraj utakmice.

Druga četvrtina

Prvu loptu uzimaju Primorjaši, no bez realizacije u prvom napadu. Nakon napada bez pogotka Vojvodine u idućem Car realizira za 1:4. Car dobiva isključenje, a Blažević realizira napad Vojvodine za 2:4. Blažević dobiva isključenje, no bez naše realizacije. Radulović radi isključenje, a Hinić zove time-out. Igrač više se ne realizira, nekoliko izmjena napada, a Tubić dobiva isključenje. Car efikasno rješava igrača više za 2:5. Time-out zove trener Bilić, ujedno i zadnji događaj u četvrtini.

Treća četvrtina

Prvi napad uzimaju Primorjaši, a Puttov udarac brani golman Vojvodine. Putt dobiva isključenje, a Marić postiže pogodak za 3:5. Dobru akciju i šut Peroša s 2 metra zaustavlja golman bijelih. Vasinov šut zaustavlja Čubranić. Paparićev šut blokira stativa, a domaćini ne realiziraju kontru. Marić dobiva isključenje,  a Hinić zove time-out. Šiman dobiva isključenje, a igrača više Marić ne realizira. Augusti dobiva isključenje, a klupa Vojvodine zove time-out. Blažević zabija za 4:5. Petković dobiva isključenje, a sa stative Tkač zabija za 4:6. Vrlić dobiva isključenje, a u idućem  napadu Ćatović dobiva isključenje, a Car poentira za 4:7, što zaključuje četvrtinu.

Četvrta četvrtina

I posljednje plivanje za loptu naši Primorjaši okreću u svoju korist. Vasin dobiva isključenje, no sa stative Paparićeva lopta ipak ne ulazi u gol. Dva metra nam ponovno ne donose pogodak. Nekoliko šuteva na domaćinska vrata ne donose novi pogodak kod naših plavih kapica. Tin Brubnjak nakon dugog perioda bez gola zabija za 4:8. Blažić dobiva treće isključenje, a odmah potom i Vrlić. Ipak dva igrača manje onemogućuju naše da obrane šut i Marić zabija za 5:8. Peroš dobiva isključenje, a Marić ponovno realizira za 6:8. Vasin dobiva isključenje, no bez realizacije naših. Marić dobiva isključenje, no naši gube loptu. Trener Bilić zove time-out. Car dobiva isključenje, a Prekogačić zabija za 7:8 i konačni rezultat. Tubić dobiva isključenje i zaključuje utakmicu.

“Standardna igra naših Primorjaša omogućila je već treću uzastopnu dobru utakmicu i nova tri boda. Konkretno vodstvo tijekom utakmice nikada nije ugroženo, a finalni rezultat od samo jednog gola prednosti ipak se može pripisati manjku koncentracije u zatvaranju utakmice”, komentirali su iz kluba novu pobjedu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram