Povežite se s nama

Sport

Vatrene na Rujevici posjetili štićenici domova za djecu

Objavljeno

na

Foto: Drago Sopta / HNSUoči nedjeljnog treninga gosti Vatrenih na Rujevici bili su štićenici domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz cijele Hrvatske u okviru jedne od aktivnosti koje provodi Zaklada Vlade Republike Hrvatske “Hrvatska za djecu”, čija je svrha i osnovna djelatnost zaštita i promicanje dječjih prava u svim njihovim egzistencijalnim, socijalnim, zdravstvenim i drugim potrebama.

Zaklada provodi brojne aktivnosti financirane sredstvima iz državnog proračuna, a istodobno prepoznaje i specifične potrebe djece i mladih za osjećajem pripadnosti, uključenosti, ravnopravnosti i prihvaćenosti i iz tog razloga provodimo brojne samostalne projekte namijenjene najčešće najranjivijoj skupini djece i mladih – onima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Zaklada je tijekom travnja u Lipiku organizirala Sportske susrete mladih u odbojci za djevojčice i nogometu za dječake, a današnji su trening posjetili pobjednici, dječaci iz Splita i djevojčice iz Dubrovnika te njihovi odgajatelji i odgojiteljice. Tijekom sutrašnjeg dana razgledat će Rijeku, a u večernjim satima pogledati prijateljsku utakmicu Hrvatska – Sjeverna Makedonije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže