Povežite se s namaOpatija će ove subote, 10. veljače, s početkom u 20 sati ugostiti iznimno zanimljiv koncert ususret Valentinovu na kojem će nastupiti Boris Novković i klapa Rišpet u klubu Centra Gervais.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kuna, a mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima: Petrol postaje, Tisak media centri, Dallas Music Shop, Croatia Records i online na eventim.hr, a moći će se kupiti i na ulazu u klub Centra Gervais od 19 sati.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću uveličati mnogima ovo Valentinovo jednim koncertom, a Valentinovo je jedan lijep dan, dan gdje se slavi ljubav – ono što pokreće svijet. Ja kažem ljubav je stvar zbog koje svijet postoji i drago mi je da je to baš Opatija. Zajedno s bendom Noćna straža izvest ću svoje najveće hitove. Sve su moje pjesme uglavnom ljubavne tematike kroz poneku socijalnu notu koja se provuče u ljubavnome tekstu, a ja bi rekao više buntovničku kao što su “Bit će rata kažu, ali ja ću umrijeti od ljubavi”. Bit će tu svima poznati hitovi kao što su “U dobru i zlu”, “Daleko”, “Tko sam bez tebe”, “Vukovi umiru sami”… Bit će tu i aktulnih hitova, kao što je “Čista ljubav”. Ta pjesma je zaista ostavila dosta dubok trag i pokrenula ponovno jednu veliku lavinu u mojoj karijeri. Svatko ima faze u karijeri kada mu jedna pjesma revitalizira sve, tako da je ta pjesma meni puno učinila i eto pod geslom čiste ljubavi da ćemo podijeliti toga dana čistu ljubav s opatijskom i širom publikom”, poručio je Novković najavljujući koncert u Opatiji.

Klapa Rišpet također u posljednjih nekoliko godina spada mnogima među najomiljenije izvođače na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ubrzo nakon osnivanja postaju jedna od najpopularnijih klapa u Hrvatskoj koje vole “i mladi i  stari”, a mogu se pohvaliti također brojnim hitovima: Reći ćeš mi fala, Šapnut ću ti tajnu, Mislin samo na te, Fališ mi, Samo njoj ću pivat, Lumin, Projdi mojon kalom… Jedna od njihovih najnovijih pjesmi, Šta mi ljube oćeš kazat, osvojila je srca mnogih već svojim prvim emitiranjem i nema sumnje kako spada među najpopularnije hrvatske pjesme u posljednjih godinu dana.

“Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u čitavoj Europi, pa nam je drago što ćemo i početkom ove godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, ako ne čak i poboljša. Mnogo smo vremena potrošili prilikom odabira izvođača, htjeli smo dovesti u Opatiju nekoga čije praktički sve pjesme svi znaju, a vjerujem da smo s Borisom Novkovićem i klapom Rišpet to i uspjeli. Boris je na glazbenoj sceni već punih 30 godina, a iza sebe ima ogroman broj hitova, neke od najromantičnijih hrvatskih pjesama svih vremena. Klapa Rišpet u posljednjih nekoliko godina osvojila je srca mnogih svojim predivnim pjesmama i također su jednako popularni kod svih generacija”, rekao je Zoran Zdelar, direktor OFC agency.

OFC - Boris Novkovic jumbo plakat 400x300