Povežite se s nama

Mozaik

Veleposlanstvo Švedske u Rijeci održava izložbu “Tate i djeca iz Hrvatske i Švedske”

Objavljeno

na
Veleposlanstvo Švedske u suradnji s partnerima, nevladinim udrugama Status M, Roditelji u akciji – Rode i Pariter poziva zainteresirane na izložbu Tate i djeca iz Hrvatske i Švedske koja je nastala kao dio projekta Festivala tata. 

Festival tata inspiriran je projektom Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan Bävmana – Swedish Dads – koji je proveden kao izložba s dodatnim događanjima u nekoliko desetaka država diljem svijeta. Cilj projekta u svim je zemljama inspirirati očeve na aktivno uključivanje u odgoj.

Izložba Tate i djeca iz Hrvastske i Švedske otvara se u ponedjeljak 13. svibnja 2019. u 18h u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (Strossmayerova 1) u Rijeci, a ostat će otvorena do nedjelje 26. svibnja 2019. Izložbu će otvoriti Diana Helen Madunic, veleposlanica Švedske i Anamarija Sočo iz udruge Status M. 

Za vrijeme trajanja izložbe, točnije 21. svibnja u 17.30 sati u Regionalnom info centru za mlade (Kruzna 8, Rijeka), u organizaciji udruge Status M, bit će organizirana radionica SuperTata za očeve i one koji će uskoro postati očevi. 

Digitalna brošura o važnosti uključenog očinstva, koju su izradili partneri iz udruge Roditelji u akciji – Roda i Status M, s konkretnim savjetima za tate biti dostupna je za preuzimanje na sljedećem linku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram