Povežite se s nama

Mozaik

Veleposlanstvo Švedske u Rijeci održava izložbu “Tate i djeca iz Hrvatske i Švedske”

Objavljeno

naVeleposlanstvo Švedske u suradnji s partnerima, nevladinim udrugama Status M, Roditelji u akciji – Rode i Pariter poziva zainteresirane na izložbu Tate i djeca iz Hrvatske i Švedske koja je nastala kao dio projekta Festivala tata. 

Festival tata inspiriran je projektom Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan Bävmana – Swedish Dads – koji je proveden kao izložba s dodatnim događanjima u nekoliko desetaka država diljem svijeta. Cilj projekta u svim je zemljama inspirirati očeve na aktivno uključivanje u odgoj.

Izložba Tate i djeca iz Hrvastske i Švedske otvara se u ponedjeljak 13. svibnja 2019. u 18h u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (Strossmayerova 1) u Rijeci, a ostat će otvorena do nedjelje 26. svibnja 2019. Izložbu će otvoriti Diana Helen Madunic, veleposlanica Švedske i Anamarija Sočo iz udruge Status M. 

Za vrijeme trajanja izložbe, točnije 21. svibnja u 17.30 sati u Regionalnom info centru za mlade (Kruzna 8, Rijeka), u organizaciji udruge Status M, bit će organizirana radionica SuperTata za očeve i one koji će uskoro postati očevi. 

Digitalna brošura o važnosti uključenog očinstva, koju su izradili partneri iz udruge Roditelji u akciji – Roda i Status M, s konkretnim savjetima za tate biti dostupna je za preuzimanje na sljedećem linku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže