Povežite se s nama

Vijesti

Veliki odaziv na prosvjed protiv Energa

Objavljeno

naIznimno vjetrovito i hladno vrijeme nije obeshrabrilo brojne Riječane da ovog petka u 16 sati stignu u ulicu Dolac pred upravu gradske tvtke Energo i iskažu svoje veliko nezadovoljstvo poskupljenjem njihovih usluga za čak 35 posto u prosincu prošle godine.

Nakon što su neko vrijeme proveli ispred uprave Energa, prosvjednici su se zaputili i na Korzo pred gradsku vijećnicu.

“Hvala na svima na podršci, popunili smo trg ispred Energa. Unatoč lošem lošem vremenu i olujnoj buri više od 500 građana, korisnika Energa se pridružilo prosvjedu. Unatoč našem pozivu, predsjednik skupštine Energa, Vojko Obersnel se nije pojavio. Naša borba ne prestaje, nakon ovoga smo još jači, slijede daljnje akcije a u planu imamo i novi, veći prosvjed. Voditelj prosvjeda, Josip nije mogao doći do riječi, za novi prosvjed ćemo biti još organiziraniji. Direktor Energa Sanjin Kirigin se samo došao slikati pred ulazom bez ikakve ponude i odgovora na ove neizdržive cijene. Građani su ga dočekali uzvicima “lopove” i “ostavke”. Pratite nas, slijedi još oštrija borba”, poručili su iz udruge Protiv skupog Energa koja je organizirala ovaj prosvjed.

energo-korzo-prosvjedSpomenimo i kako je ista udruga na svojoj Facebook stranici objavila predložak prigovora koji možete poslati Energu kako biste tražili od njih da vam račune izdaje po staroj cijeni bez posljednjeg poskupljenja od 35 posto.

“Zajedno s odvjetnikom napravili smo prigovor koji možete predati Energu i tražiti smanjenje cijena od 35% zbog nezakonite odluke. Prigovor predajete na drugom katu, upravne zgrade kraj Teatra Fenice. Lijevo, ured tajnice direktora koja vam ovjeri prigovor, tj. kopira, potpiše i pečatira”, naveli su iz udruge.

PDF verziju prigovora možete prezueti na servisu Dropbox.

 

Foto: Josipa Novaković

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram