Povežite se s nama

Mozaik

Vivien i Natko prvi zajednički koncert posvetili Oliveru

Objavljeno

naNiti udarni val paklene vrućine nije spriječio istinske glazbene umjetnike Vivien Gallettu i Natka Štiglića da svoj prvi zajednički koncert održe pred prepunim auditorijem Trsatske gradine.

Prekrasan ambijent najpoznatijeg riječkog vidikovca, posljednju je nedjelju mjeseca srpnja bio savršena pozornica za emocijama i kvalitetom nabijen koncert kojega su održali vokalistica Vivien Galletta te gitaristički virtuoz Natko Štiglić. U trajanju od puna dva sata, na koncertu su im se pridružili i glazbeni gosti: Voljen Grbac, Antonio Krištofić, Mario Šimunović te sestre Nina i Anja Fakin dok je program vodio Neno Pavinčić.

“O jednoj mladosti” Josipe Lisac bila je prva pjesma kojom su Vivien i Natko započeli svoju glazbenu priču, a nastavili poznatim uspješnicama poput Grande, grande, grande, Volare, Vacanze romane, My way, Stađuni, Vino i gitare….
Briljantno je bilo u solo izvedbi čuti i vidjeti mladog Štiglića u vrlo zahtjevnoj i brzoj izvedbi pjesme The Most Evolved što je publika i nagradila snažnim pljeskom.

Posebno emotivan bio je središnji dio koncerta kada se je na zidu kaštela projicirala fotografija legendarnog Olivera Dragojevića s porukom “Oli – Rijeka te voli”, a paralelno s tim redale su se i njegove pjesme Jesen stiže, dunjo moja, Stine te antologijska Galeb i ja.

Njihov prvi i vrlo uspješan zajednički koncert je imao i dodatnu vrijednost za posjetitelje zahvaljujući renomiranim gastro pokroviteljima – tvrtkama Pisinium te Latus koje su osigurale istarski pršut i sir za goste što je dodatno oplemenilo toplu koncertnu večer za pamćenje u kaštelu iznad grada koji teče.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram