Povežite se s nama

Sport

VK Primorje na Gradini predstavio prvu ekipu za novu sezonu

Objavljeno

na


U srijedu je na Trsatskoj gradini održana prezentacija prve ekipe VK Primorja Erste Bank za novu sezonu 2019. / 2020.

Prezentacija momčadi tradicionalno se nastavlja na najljepšim mjestima u Gradu Rijeci, prošle godine Tuneli, ove smo na Gradini, a naravno sve u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Rijeke.

Ivan Ribarić voditelj predstavljanja prve ekipe otvorio je skup Primorjaša i partnera, a uvodno su govorima novu ekipu i sve prisutne pozdravili Samir Barać – predsjednik VK Primorja EB, Sonja Šišić – pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu ispred župana PGŽ Zlatka Komadine te Dorotea Pešić Bukovac – predsjednica Riječkog sportskog saveza te ispred Grada Rijeke i gradonačelnika Obrsnela. 

Sva tri govornika zajednički su zaključili da je iznimno pohvalno da je ekipa i ove godine sastavljena od riječkih dečki te se nadaju da će se ponoviti sezona 14./15. kada je osvojeno najviše pehara. Sonja Šišić istaknula je da je Primorsko – goranska županija vjeran partner Klubu, a nastavlja pratiti uspjehe kojih će nadajmo se biti i ove godine. Dorotea Pešić Bukovac napomenula je da je vjerni navijač Primorja, a nove utakmice čeka s izrazitim veseljem.

Ekipa koja će u narednoj sezoni 2019. / 2020. igrati A2 Regionalnu ligu te natjecanja Kupa Republike Hrvatske te Prvenstva Hrvatske je sljedeća:

Fran Čubranić, Antonio Čunko, Tin Brubnjak, Iv Marić, Marko Blažić, Maroš Tkač, Dario Rakovac (kapetan ekipe), Sven Augusti, Mislav Vrlić, Bojan Car, Karlo Babić, Lovro Paparić, Nikola Milošević, Noa Burburan, Niko Čubranić, Ian Petrić te Duje Peroš. 

Stručni stožer predvodi glavni trener Igor Hinić, pomoćni trener Vanja Gović, kondicijski treneri: Gregor Habjanič, Ivan Matković, sportski psiholog Anđelko Botica, a ruku suradnje u pripremi naših Primorjaša daje i vrhunska plivačica Smiljana Marinović.

“Ekipa je još više pomlađena u odnosu na prošlu godinu, imperativ očekivanja ne treba stavljati pred dečke, bitno nam je da pokušaju dati sve od sebe u svakoj utakmici, a u odnosu na protivnike vidjet ćemo gdje se nalazimo i rezultatski. Trudimo se i radimo svakodnevno, pridružili su nam se i Grega i Smilja u još boljoj kondicijskoj i plivačkoj pripremi naših dečki. Sezona počinje sljedeću subotu, a raspored je takav da je svaka utakmica odlučujuća pa i sam početak već utječe na rangiranje u kasnijem dijelu sezone”, kaže glavni trener Hinić

“Odradili smo dobre pripreme protekla dva mjeseca, smatram da smo u mogućnosti parirati svima, a koncentracija i početak prvenstva u Regionalnoj ligi će pokazati daljnji tijek natjecanja. Kalendar ove godine kaže da skačemo u borbu nešto ranije, ali smatram da nam to ne igra neku veliku ulogu, bitno je postići što više u prvim utakmicama. Riječ je o uvijek neugodnom gostovanju u Nišu sljedeću subotu i borba protiv velikog rivala Solarisa 28. rujna na Kantridi, kada se ujedno i otvara sezona domaćih utakmica. Listopad nam praktički cijeli otpada na gostovanja čak tri uzastopna tjedna u Srbiji, bit će naporno ali ničeg se ne bojimo – idemo do vrha, pokazati da znamo i možemo”, ukratko je sažeo očekivanja i kalendar Regionalne lige, kapetan ekipe Dario Rakovac.

U ugodnoj atmosferi prezentacija se nastavila uz čašicu razgovora i s veličanstvenim pogledom na Grad koji teče.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram