Povežite se s nama

Mozaik

YouTube trap senzacija Kuku$ klan stiže u Rijeku

Objavljeno

na
U Rijeci će se održati live koncert trenutno najpopularnijih hrvatskih trap i hip hop izvođača, Kuku$ klan iz Zagreba.

U petak 11.10.2019. u Karolina bar-u gostuje novi klupski program Urban Fellaz, koji predstavlja pokret urbane kulture i glazbe. Ovaj kulturni pokret nastao je kao rezultat suvremenih ukusa i trendova na riječkim ulicama, a one već cijeli mjesec bruje o ovom događaju. Brojni obožavatelji jedva čekaju nastup kraljeva trap glazbene scene, a veliki broj uzvanika su privukle i mlade face koje su vrlo popularne među novim generacijama. Uz bogati show program uzvanike čeka i nastup finalista Super Talenta Marina Čačije, a za najbolje trap, balkatron i elektrononske klupske hitove zadužen je mladi riječki producent, DJ Cashew. 

Začetnike novog vala hip-hopa na našim prostorima, Kuku$ klan ne treba puno predstavljati. Od pjesme “Real Slavs” koja je u kratkom vremenu postala internacionalni hit do spota “Bode Miller” koji je u samo 10 dana prešao preko 500 000 pregleda i najnovijeg albuma „Glupi Tejp“ koji je porušio sve granice trendinga, svima je jasno da su dečki u gasu i da je hype na još ne viđenoj razini. Sa preko 10 milijuna viewova na youtubeu u 3 mjeseca njihov najnoviji singl „Oće K***c“ je već sada najveći rap hit 2019. godine u regiji.

Urban Fellaz pokret priprema dobru zabavu za sve glazbene ukuse mladih, a Kuku$ klan će zapaliti scenu sa svojim hitovima kao što su „Oće k***c“, „Real slavs“, „Čujemo se poslje“, „Napraviti ću scenu“ i drugi. Kuku$ klan je poznat po jedinstvenom i energičnom live koncertu kojima uvijek iznova oduševi posjetitelje.

Ovo je prvi klupski program ovog tipa u Rijeci, a sigurni smo da organizatori pripremaju brojne poslastice na idućim događajima, za sve ljubitelje urbane klupske scene. 

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u Pommery bar-u i u Karolina bar-u po cijeni od 40,00 kn, a na dan događaja je cijena 50,00 kn.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram