Povežite se s nama

Vijesti

Za nekoliko dana u Opatiji se otvara bread & burger bar Romero

Objavljeno

na
Slatina u Opatiji polako poprima novo lice, neće to više biti samo prolazna stanica za Opatijce i njihove inače prilično brojne goste, već će u nadolazećim godinama postati jedno od popularnijih i ugodnijih mjesta za boravak.

Nije tajna da bi u nadolazećim godinama tamo trebao biti napravljen prvi pravi gradski trg u Opatiji, turistička agencija Katarina line napravit će vrhunski hotel s malom podzemnom garažom, a i još su neki objekti visoke razine u planu i u izgradnji.

Nekad prilično neugledni objekt u kojem su se mogle kupiti karte za javni gradski prijevoz u proteklim je tjednima poprimio novu vizuru. Osim što će Opatija napokon dobiti jednu novu malu i modernu autobusnu čekaonicu s pratećim uslugama, zasigurno najviše pažnje privlači ugostiteljski objekt koji će se uskoro otvoriti na toj lokaciji.

Bread & burger bar Romero pod kapom popularnog obližnjeg restorana Ružmarin trebao bi biti otvoren tijekom idućeg tjedna, a trenutno se odvijaju završni radovi. Zahvaljujući kvalitetnoj ponudi zasigurno će brzo postati jedno od omiljenih odredišta za sve one željene dobrog zalogaja.

Posebno treba istaknuti kako će Opatijci od investitora u Romero na svojevrsni poklon dobiti veliki paviljon koji je također trenutno u izgradnji. On će se nalaziti odmah pored objekta te parka i dječjeg igrališta koje je do sada često bilo prilično zanemarivano i lokacija za neprilična okupljanja mlađe populacije, što sada postaje stvar prošlosti i zaista idealna lokacija za zabavu i sigurnu rekreaciju mališana.


Lokacija paviljona

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram