Povežite se s nama

Vijesti

Započeli novi radovi na području Viškova

Objavljeno

na


Radovi na vodno-komunalnoj infrastrukturi odnose se na ulice Marinići i Štefani/Turkovo, dijelove ulica Lučinići i Straža te dijelove ulica Široli i Vozišće.

Navedeni radovi vrše se u svrhu izgradnje kolektora za prikupljanje otpadnih voda, a odvijaju se u sklopu grupe radova E „Izgradnja sustava odvodnje – Proširenje Viškovo“.

U ulicama Marinići i Štefani/Turkovo radovi se odvijaju u periodu 9.-24.4.2024. godine, a odnose se na podsustav E1-0.1.
Stanovnici tog područja dobili su u poštanske sandučiće obavijesti o početku odvijanja radova.

Područje izvođenja radova:

U dijelu ulice Lučinići (kbr. 28a-26a) i dijelu ulice Straža (kbr. 79-39), radovi se odvijaju u okviru podsustava E5-2 i započet će u ponedjeljak 15.4.2024. godine.

Za vrijeme izvođenja radova nastupit će promjena u regulaciji prometa na način da će prometovanje jednosmjernom ulicom biti moguće kao dvosmjerno.
Predviđeni rok izvođenja radova je do sredine srpnja 2024. godine, uzevši u obzir moguće vremenske neprilike.

Područje i smjer izvođenja radova:

U dijelu ulice Široli (kbr.14-14D) i Vozišće (kbr.18) radovi će započeti u srijedu 17.4.2024. godine.
Predviđeni rok izvođenja je do sredine svibnja 2024. godine, uzevši u obzir moguće vremenske neprilike.

Područje i smjer izvođenja radova:

Svim građanima unaprijed zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. Pozivamo ih da prate tijek radova, kao i eventualne promjene u regulaciji prometa radi sigurnosti njih samih, ali i drugih uključenih u promet.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže