Povežite se s nama


Na plaži Ploče i Bazenima Kantrida otvoren je prvi Watersport Festivala Rijeka. Na Festivalu, koji traje do 22. lipnja, za posjetitelje je pripremljena prezentacija vodenih sportova, sajamski dio i zabavno-glazbeni program. Ulaz na manifestaciju je besplatan.

Otvaranju je nazočio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, a Siniša Grgantov, direktor agencije KLIK marketing, koja organizira Watersrport festival, naglasio je kako su organizatori maksimalno pokušali riječkoj publici osigurati dobru zabavu, mogućnost isprobavanja raznih sportskih aktivnosti, kao i brojne edukacije koje su dio festivala u pogledu radionica za najmlađe ili demonstracija dvadesetak atraktivnih vodenih sportova.

Također se naglašava sjajna prilika i za poduzetnike te za razne sportske udruge da prezentiraju ono najbolje što nude, te da Rijeku dodatno prezentiraju u polju turizma, ali i sportskog svijeta. Osim samih natjecanja važno je istaknuti da će se mnogi moći okušati u pojedinim sportovima uz instruktore.

Riječani će sva tri dana festivala moću uživati i uz dobru muziku i nastupe različitih DJ-a, Božidarke-Matije Čerine (natjecateljice showa The Voice) uz njezin bend Sarah Connor & Terminatori.

Festival se nastavlja u nedljelju, kad će se, između ostaloga, održati utrka daljinskog plivanja Homo si plivat.

Organizator Warersport festivala je Agencija KLIK Marketing uz potporu Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, TZ Grada Rijeke, TZ Kvarnera, Županijskog sportskog saveza i Riječkog sportskog saveza.

Grad Rijeka