Povežite se s nama

Vijesti

Započinju pregovori između Energa i prosvjednika

Objavljeno

na
Udruga Protiv skupog Energa nakon mnogo strpljenja i upućenih poziva ipak je uspjela ugovori sastanak s dvije ključne osobe u povećanju cijena od 35 posto za usluge gradske tvrtke Energo.

Mnogi građani Rijeke ostali su iznimno neugodni iznenađeni kad su im nedavno stigle prvi računi nakon poskupljenja grijanja, a nemali je broj onih koji te račune ni neće biti u stanju platiti.

Prosvjed koji se prije desetak dana održao ispred sjedišta Energa skrenuo je pažnju javnosti na ovaj veliki problem, a udruga Protiv skupog Energa dulje je vrijeme pokušavala ugovoriti sastanak s gradonačelnikom Vojkom Obersnelom, koji je ujedno i predsjednik skupštine u Energu, te direktorom Energa Sanjinom Kiriginom.

“U četvrtak imamo sastanak s Obersnelom i Kiriginom. Ako razgovori tj. pregovori s njima budu neuspješni organizirat ćemo novi prosvjed. Ove nepodnošljive cijene više ne možemo trpjeti, 35% povećanje je neizdrživo i vrijeme je da se računi za centralno grijanje smanje na razumnu cijenu kako se ne bi osjećali kao robovi koji cijeli mjesec rade kako bi imali za platiti račun Energa od 1.200 kuna. Ako imate komentar ili pitanje koje biste htjeli postaviti direktoru Kiriginu ili Obersnelu slobodno komentirajte ili pošaljite mail na protiv.energa@gmail.com”, poručili su iz udruge putem svoje Facebook stranice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram