Povežite se s nama

Vijesti

Zbog snimanja filma tijekom ovog tjedna kraća zatvaranja prometa u raznim dijelovima Rijeke

Objavljeno

na

Ilustracija (Photo: Nel Pavletic/PIXSELL)


Tijekom ovog tjedna u Rijeci će se snimati američki film, a zbog toga će na više lokacija i u više navrata biti prekidan promet kako bi se mogli snimiti kadrovi koji su im potrebni.

Prenosimo obavijest produkcijske kuće koja je upućena stanarima i poslovnim subjektima:

SRIJEDA 24./25. 04.2019 (Pripreme kreću u 8:00 ujutro, snimanje traje od 18:00-06:00)

Ruta vožnje koju snimamo kreće se od Demetrove, Vatroslava Lisinskog, Verdijeva, Kazališni trg, Matačićeva, Zagrebačka, Wenzelova. U ovoj zoni će, uz asistenciju policije, dolaziti do povremenogzatvaranja prometa od 5-10 minuta. Scene u Demetrovoj bismo snimali prve, kako bismo oslobodili dostavnu zonu za tržnicu, dok bi prema jutru na redu bile scene oko kazališta.

PETAK 26.4.2019 (7:00-19:00)

Zauzeće Trga 128. Brigade Hrvatske Vojske i stubišta kod Hotela Bonavia. S postavljanjem zaštite stepenica započeli bismo 25. 04. u jutarnjim satima.

Ulica Frane Supila bit će zatvorena za promet. Ulica Frane Kurelca bit će blokirana uz povremenog puštanja stanara na parking Gomila a ostala vozila preusmjeravamo u ulicu Rudolfa Strohala i Dolac.

SUBOTA 27.4.2019 (7:00-14:00)
Zauzeće Trga 128. Brigade Hrvatske Vojske i stubišta kod Hotela Bonavia.
Ulica Frane Supila bit će zatvorena za promet. Ulica Frane Kurelca bit će blokirana uz povremenog puštanja stanara na parking Gomila a ostala vozila preusmjeravamo u ulicu Rudolfa Strohala i Dolac.

SUBOTA 27.04. ( 13:00 – 19:00 )

U popodnevnim satima snimanje se planira u Starom gradu. Ruta vožnje vodi od Trga Grivica, preko Đure Šporera, oko Kosog toranja, Užarske pored Mljekarskog trga, Medulićeve, na Trg Grivicu. Za potrebe smještaja baznog kampa zauzeli bismo oko 100m2 ispred OŠ Nikola Tesla na Klobučarićevom trgu.

NEDJELJA 28.04. ( 13:00 – 19:00 )

Snimanje na cesti kod Stadiona Rujevica – U ovoj zoni će, uz asistenciju policije, dolaziti do privremenog zatvaranja prometa od 5-10 minuta.

Snimanje se nastavlja u ulici Žrtava fašizma ( od skretanja u ulicu Frane Supila do Fiumare ), na toj dionici bit će zabrana vožnje. Ulica Ivana Grohovca i Školjić bit će zabrana prometovanja, za stanare u Vodovodnoj ulici bit će omogućeno povremeno puštanje stanara u koordinaciji s policijom. ( u intervalima 5/10 minuta )

U ulici Alda Colonella na parkingu od stanara bit će naša vozila.

Izlazak iz garaže Stari grad bit će reguliran s povremenim puštanjem.

Titov trg

Snimanje, uz povremeno zatvaranje prometa uz prisustvo policije, se nastavlja na ruti od točke spajanja s Ulicom Franje Račkog, Preko Titovog trga prema Križanićevoj ulici na Bulevard oslobođenja – 200 m nakon tunela. Prvih 30-ak metara, vožnja bi se odvijala u suprotnom smjeru smjeru od dozvoljenog. Scena vožnje snimat će se i u Križanićevom hodniku”, navodi se u obavijesti.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram