Povežite se s namaU petak 11. studenoga 2016., u dvorani Mladosti u Rijeci nastupit će jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača – Željko Joksimović.

Veliki interes za dugoočekivani koncert ovog popularnog, akademski obrazovanog glazbenika, zvijezde X Factor Adrije, koji svira čak 11 instrumenata, potvrda je kvalitetnog i uspješnog rada proteklih godina u kojima se Željko Joksimović s pravom nametnuo kao iznimno dobar pjevač, multiinstrumentalist, skladatelj, aranžer i TV voditelj, poručuju organizatori.

Nagrađivan je višestruko za glazbu za kazališne predstave, skladao je filmsku glazbu za film „Ivkova slava“, ostvario je uspješne duete s Dinom Merlinom (“Supermen”), Tonijem Cetinskim („Zabluda“), Harisom Džinovićem (“Šta će meni više od toga”), a njegove pjesme “Čija si” i “Nesanica” (izvođač Toše Proeski) te “Miljacka” (izvođač Halid Bešlić) ostat će zauvijek hitovi ovih područja.

Brojni hitovi Željka Joksimovića poput „Nije ljubav stvar”, „Drska ženo plava“, „Lane moje”, „Lejla”, „Leđa o leđa”, „Michelle”, zasigurno će „zapaliti“ brojnu riječku publiku koja ga s nestrpljenjem očekuje.

Ulaznice se mogu kupovati na dan koncerta u sustavu Eventim i na ulazu u dvoranu po cijenama od 120, 140 i 150 kuna.