Povežite se s nama

Mozaik

Željko Joksimović u srpnju na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Objavljeno

na
Jedan od najpopularnijih izvođača u regiji, Željko Joksimović, nastupit će ovog ljeta u Opatiji. Koncert će se održati 24. srpnja na Ljetnoj pozornici, a organizator je Festival Opatija koji je koncert najavio na svojoj službenoj Facebook stranici. Prenosimo priopćenje:

“Nakon Zdravka Čolića, još jedan miljenik ženske publike ovog ljeta stiže na Ljetnu pozornicu u Opatiji! Rezervirajte 24. srpnja za koncert Željka Joksimovića! Ulaznice od danas možete pronaći na svim prodajnim mjestima sustava mojekarte.hr kao i online na https://bit.ly/2RlmFHH. Više informacija potražite na www.festivalopatija.hr”, stoji u objavi Festivala Opatija.

Nije uopće upitno da će Ljetna pozornica biti puna, stoga osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram