Povežite se s nama

Vijesti

Zračna luka Rijeka napokon dobila potvrdu datuma prvog leta ove sezone

Objavljeno

na
Zračna luka Rijeka tijekom cijelog razdoblja epidemije koronavirusa ne koristi se za redovni putnički prijevoz, a više avio kompanija je nekoliko puta pomicalo svoje datume početka letova. Sad je napokon stigla i potvrda kad će ponovno prvi putnici proći riječkom zračnom lukom.

“Nakon brojnih odgoda i otkazivanja napokon smo primili i dobre vijesti. Naime latvijski nacionalni avioprijevoznik, airBaltic, odlučio je početak svojih letova za Rigu pomaknuti čak mjesec i pol dana ranije od prethodno planiranog, odnosno umjesto početka 29.7. prvi let očekujemo već 17.6.! Nakon toga su potvrđeni letovi Eurowingsa 20.6. za Duesseldorf, te 21.6. za Hamburg.

Ovakvu reakciju airBaltica svakako možemo gledati vrlo ohrabrujuće, budući se radi o prvom pozitivnom trendu od proglašenja pandemije COVID-19, a što upućuje na početnu naznaku povrata potražnje za uslugama avioprijevoznika”, poručuju iz Zračne luke Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže