Povežite se s nama

Vijesti

Zračna luka Rijeka očekuje izvrsnu sezonu i zapošljava više novih djelatnika

Objavljeno

na
Zračna luka Rijeka protekle dvije godine ne može se pohvaliti prevelikim brojem letova i putnika, no veliki utjecaj na to imala je pandemija koronavirusa. U Omišlju se nadaju kako će 2022. godina ipak donijeti daleko povoljniju situaciju za avio putovanja, pa su na početku ove godine raspisali natječaj za zapošljavanje više novih djelatnika.

“Sukladno izvrsnim najavama za ljetnu sezonu 2022.g. Zračna luka Rijeka d.o.o. zapošljava na više radnih mjesta. Tekst natječaja nalazi se na sljedećem linku, molimo sve zainteresirane da se jave čim prije!”, poručuju iz ZL Rijeka.

Iskazali su potrebu za više radnika na raznim radnim mjestima unutar djelatnosti kojima se bavi Zračna luka Rijeka: prihvat i otprema zrakopolova, putnika i stvari, zaštita civilnog zračnog prometa, komercijalni i administrativni poslovi.

Od kandidata očekuju minimalno SSS, poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije, poznavanje rada na računalu, timski rad te fleksibilnost u radu i pozitivan stav prema radnoj okolini, zadacima i ostvarenjima.

Ističu kako nude iznadprosječna primanja i ugovor na neodređeno vrijeme nakon probnog rada od šest mjeseci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram