Povežite se s nama

Mozaik

Je li doček 2019. godine na Korzu ipak podbacio?

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Na Korzu se prema službenim policijskim procjenama okupilo tijekom najluđe noći u godini svega oko 2.500 ljudi, isto kao u Opatiji gdje su ovom prilikom pozornicu prepustili isključivo domaćim glazbenim snagama (Mauro Staraj, Šajeta, Martina Majerle te Dule i Bonaca).

Kad se usporede veličine gradova moglo bi se vrlo lako zaključiti kako je odluka riječke gradske uprave o odabiru glazbenih izvođača predvođenih s Vojkom V bila poprilično loša. Da je odabir ostao isključivo na riječkim rockerskim snagama, to bi još mnogima bilo i razumljivo.

Nije trenutno poznato koliko je iz gradskog proračuna potrošeno na doček 2019. godine, ali ako je suditi po broju posjetitelja, koliko god da je potrošeno – previše je.

No, slaba posjeta mogla se i očekivati, bilo je to sasvim jasno od prvog dana kad je Obersnel otkrio koga dovodi na Korzu. Komentari Riječana na društvenim mrežama preko 90 posto bili su negativni i jasno su dali do znanja da oni na Korzu uz takva glazbena imena ne žele dočekati 2019. godinu, pa bi možda gradski čelnici napokon mogli početi osluškivati bilo građana i tome prilagođavati neke od svojih odluka. Neka uče na primjeru Rijeka Adventa koji je značajno unaprijeđen.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram