Povežite se s nama

Fiuman Plus

Sudjelujte u izboru najboljih događaja u 2018. godini u Rijeci

Objavljeno

na

Foto: Stanislav Juretić


Rijeka kao treći po veličini hrvatski grad nudi svojim stanovnicima, ali i sve brojnijim gostima, razna zanimljiva događanja tijekom čitave godine. Nema sumnje kako će se uvijek naći prigovora da nedostaje određenih manifestacija, ali zasigurno će se mnogi ipak složiti da se tijekom godine za svakoga pronađe ponešto.

Nerijetki su razni takozvani retrovizori i rangiranje određenih događaja u godini na izmaku, ali mi na Fiumanu smo odlučili kako odluku koji su bili najbolji događaji tijekom 2018. godine treba ipak u konačnici prepustiti onima za koje su upravo ti događaji i organizirani – samim Riječanima.

Zbog toga smo otvorili ovu anketu u kojoj mogu sudjelovati svi čitatelji portala Fiuman, inače najpopularnijeg i najčitanijeg riječkog portala. Izbor smo podijelili u ukupno pet kategorija, a to su: manifestacija godine, koncert godine, gospodarski događaj godine, sportski događaj godine i kulturni događaj godine. U kategoriji manifestacija godine kandidirali smo ukupno deset događaja iz 2018. godine prema odabiru redakcije Fiumana, dok je u preostalim kategorijama nominirano po pet događaja. U konkurenciju smo uvrstili događaje poredane po datum svog početka održavanja, a koji su održani isključivo na području grada Rijeke.

Anketa je otvorena do 22.12.2018. u 12 sati i svatko ima pravo samo na jedno sudjelovanje u anketi. Rezultati će biti objavljeni 23.12.2018. u 12 sati na portalu, a svim pobjednicima navedenih kategorija od strane Fiumana bit će uručene i posebno dizajnirane plakete.

(Glasovanje je zatvoreno. Rezultati će biti objavljeni 23.12.2018. u 12:00 sati)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram