Povežite se s nama

Crna kronika

37-godišnjak osumnjičen za požar u Zadarskoj i još nekoliko kaznenih djela

Objavljeno

na
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalistička istraživanja nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela na području nadležnosti navedenih policijskih postaja, navodi policija u priopćenju.

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka je utvrđeno kako je osumnjičeni 17/18. siječnja u Krešimirovoj ulici u Rijeci provalio u poslovni prostor zagrebačke tvrtke iz kojeg nije ništa otuđio, ali je izazvao manji požar uslijed kojeg je oštećen dio interijera.

Također sumnja se da je 19. siječnja u ranim jutarnjim satima u Zadarskoj ulici u Rijeci izazvao požar u kojem je u potpunosti izgorio moped, a oštećenja su nastala na zidovima, stropovima i instalacijama, više ulaznih vrata i vanjskih jedinica klima uređaja.  Ovim požarom oštećeni su jedinica lokalne samouprave koja je vlasnik poslovnih prostora te sud, tvrtka iz Rijeke, frizerski salon i 63-godišnji vlasnik mopeda, a šteta nastala ovim požarom cijeni se na oko 350.000 kuna.

Uz to, sumnja se da je početkom siječnja ove godine u ugostiteljskom objektu u Rijeci 56-godišnjoj hrvatskoj državljanki otuđio novčanik s novcem i dokumentima, oštetivši je za oko 3.400 kuna.

Osim za kaznena djela počinjena na području Rijeke, policija ga sumnjiči da je 20. siječnja u jutarnjim satima u mjestu Drivenik  pored Novog Vinodolskog, razbio staklo školskog autobusa, kojom prilikom je lakše ozlijeđen vozač.

Po završetku kriminalističkih istraživanja osumnjičeni 37-godišnjak je kazneno prijavljen za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, za nekoliko kaznenih djela oštećenje tuđe stvaritešku krađu u pokušaju i krađu te predan pritvorskom nadzorniku, stoji u policijskom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram