Povežite se s nama

Crna kronika

42-godišnjak uporno vozi pijan, sud mu odredio zatvorsku kaznu

Objavljeno

na


Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko 20. veljače oko 23 sata zaustavili su 42-godišnjeg vozača osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka, koji se kretao u smjeru Ogulina.

Provjerom je utvrđeno da je riječ o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, koji je u trenutku zaustavljanja vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg te unatoč tome što  mu je na snazi zaštitna mjera zabrana upravljanja vozilima “B” kategorije, donijeta rješenjem nadležnog suda.

Zbog počinjenja navedenih prekršaja vozač je uhićen  i priveden u službene prostorije policije.

Po završetku postupanja policije, jučer je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje mu je donijeta presuda kojom mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 14 dana, uvjetno na 12 mjeseci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže