Povežite se s nama

Sport

Alex: Oduševljen svima, a posebno navijačima!

Objavljeno

na
Pobjeda protiv splitskog Hajduka u 20. kolu posebno je razveselila Španjolca Alexa Fernandeza.

Dan uoči utakmice na svom twitter profilu najavio je  kako u svom prvom hrvatskom derbiju želi tri boda, a dan nakon utakmice  uživa u trijumfu i u ponosu na svoju momčad.

“Jako sam sretan zbog tri boda jer shvaćam koliko je ova pobjeda važna za Rijeku. S mog prvog derbija nosim samo predivne dojmove i jake emocije. Vrlo sam zadovoljan svojim suigračima, ali posebno sam oduševljen navijačima – oni su nevjerojatni.”

Alex je igrao 70 minuta i izašao uz veliki pljesak navijača.  “Teško mi je ocjenjivati samog sebe, ali u principu sam zadovoljan. Treba mi naravno još utakmica pa će to biti još bolje…”

Imao je i dobru prigodu u prvom poluvremenu. Dočekao je odličnu loptu Anasa Sharbinija. “U trenutku kad je lopta išla prema meni bio sam uvjeren da mogu postići gol, no nije išlo… Bit će drugi put. Najvažnija je pobjeda. Za mene je jako bitno da Rijeka igra napadački nogomet. Imat ću onda i ja još prilika.”

Već se navikao na život na Kvarneru, na kojem zasada maksimalno uživa. “Pozitivno iznenađenje. Jako mi se sviđa Opatija gdje živim, ali i Rijeka. Ljudi su jako pristupačni i prijateljski se ponašaju prema meni. Baš sam sretan”, rekao nam je Alex nakon regeneracijskog treninga.

Rijeka se sada počinje pripremati za sljedeći prvenstveni susret. Već u subotu se kreće prema Splitu gdje je u nedjelju u 17 sati na rasporedu utakmica 22. kola protiv RNK Split.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram