Povežite se s nama

Vijesti

Ambulante u KBC-u Rijeka od sada srijedom rade cijeli dan

Objavljeno

naNovi sanacijski upravitelj kliničkog bolničkog centra Rijeka dr. Davor Štimac, koji je na toj poziciji prošlog mjeseca naslijedio dugogodišnjeg čelnika KBC-a Rijeka Hermana Hallera, predstavio je danas na konferenciji za medije svoje planove za rad, kao i nove članove uprave.

Definitivno najzanimljivija vijest s konferencije, kako javlja Radio Rijeka, je Štimčeva najava da će ambulante raditi od sada srijedom po cijeli dan, odnosno do 20 sati, a subotom i prijepodne, ne bi li se i tom mjerom smanjile liste čekanja na određene preglede i usluge.

“Otvaramo dvije dislocirane ambulante u dogovoru s Domom zdravlja na Vežici i Zametu. Liječnike ću stimulirati plaćenim prekovremenim radom i reorganizirati im radno vrijeme. Ulagat će se u opremu, bolničke sobe i sanitarne čvorove. Zbog sigurnosti malih bolesnika, u Dječjoj bolnici na Kantridi uskoro će biti zatvorene dvije zgrade i izgrađen “topli hodnik” u dužini od 80 metara koji će povezati polikliniku i dječju kirurgiju, a prioritet je izgradnja nove Klinike za pedijatriju na Sušaku, rekao je Štimac.

Dodajmo i kako je na mjesto zamjenice sanacijskog upravitelja imenovana Nives Jonjić, pomoćnik sanacijskog upravitelja za kvalitetu pružanja medicinskih usluga je Larisa Massari Prpić, a pomoćnik sanacijskog upravitelja za ekonomska pitanja Alberto Kontuš.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram