Povežite se s nama

Sport

Balaj: Dat ću sve od sebe za Rijeku

Objavljeno

naOsmog dana priprema u Benahavisu sve ide zacrtanim planom. Nakon što je nedjelja popodne bila slobodna za igrače, u novi tjedan ušlo se s ritmom od dva treninga dnevno.

U Španjolskoj je i dalje odlično vrijeme koje uvelike pomaže da se treninzi nesmetano odvijaju.

Mi smo porazgovarali s jednim od novih igrača u momčadi, albanskim reprezentativcem Bekimom Balajem koji je u Rijeku stigao iz praške Slavije. Početna faza prilagodbe je iza njega a on sam tvrdi da mu je sad u momčadi besprijekorno dobro.

“Imam stvarno dobar osjećaj. Svi su prema meni pažljivi te se osjećam dobrodošlo. To mi je uvelike olakšalo promjenu sredine i pomoglo da uživam unutar momčadi. Ovdje je lijepo vrijeme pa su i treninzi odlični, sve je zaista savršeno.”

Bekim nastavlja pričati o tome kako se već vidi zamjetan napredak u odnosu na početak priprema.

“Okruženje, kao i sama momčad, je vrlo pozitivno. Osjetim da u ekipi  još ima rezerve, jer znam da je prošla sezona s osvajanjem Kupa i nastupom u Europskoj ligi bila odlična. No energija je odlična svi su puni motiva i to me također čini sretnim.”

Svjestan je da se od napadača traže golovi. “Navijači mogu očekivati da ću svaku prigodu koju dobijem iskoristiti maksimalno u korist ekipe jer nogomet je momčadska igra. Dat ću sve od sebe za Rijeku”, završio je priču Bekim Balaj.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram