Povežite se s nama

Sport

Bertoša: Jedva čekamo prvu utakmicu

Objavljeno

na

Nogometaši HNK Rijeke i dalje se nalaze u Rovinju gdje se pripremaju za nastavak sezone. Same pripreme teku po planu, a vrijeme je i dalje saveznik momčadi koja se nalaze u Istri.

Sam tijek priprema i posljednje dane boravka u Rovinju prokomentirao nam je lijevi bočni igrač Rijeke Mateo Bertoša. Jedan od najboljih igrača Rijeke u posljednjoj službenoj utakmici u 2014 – oj, kada je Rijeka pobijedila Zagreb 2:1 u Kranjčevićevoj, najavljuje i prvu utakmicu Rijeke u 2015 –oj.

“U srijedu je bio redovan program s dva treninga, a u četvrtak prije utakmice također ćemo trenirati te obaviti posljednje pripreme uoči utakmice. Naravno da jedva čekamo prvu utakmicu da vidimo što smo dosad napravili. Već sedam – osam dana radimo s loptom i osjećaj se polako vraća, a ovaj susret s Koprom će nam biti odličan test”, kaže Bertoša.

Sam boravak u Rovinju zasad se pokazao kao pun pogodak.

“Rovinj je top destinacija. Ovdje je sve odlično. Naravno da nas je malo poremetilo to što smo neplanirano ostali par dana više, ali nije to ništa neobično. Dobra je stvar što smo odlično iskoristili te ekstra dane u Rovinju, a uostalom mi smo profesionalci i ovo je naš posao.”

Same pripreme ne razlikuju se previše od bilo kojih drugih, već odrađenih priprema.

“Nema većih promjena. Pripreme kao i svake druge, no motiva ne nedostaje. Rijeka je veliki klub i želimo i dalje davati sve od sebe, na svakom treningu, kako bi i dalje mogli napredovati.”

U klubu su sad i trojica novih igrača. Marin Tomasov, Bekim Balaj i Josip Mišić.

“Tek su došli. Trebat će im malo vremena. Sigurno da u svojim bivšim klubovima nisu igrali na način kako se to od njih sad zahtjeva. No svi mi koji smo u Rijeci duže im pomažemo da se što prije prilagode”, završava Bertoša.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram