Povežite se s nama

Vijesti

Besplatna PR akademija za mlade od 15 do 30 godina na Školjiću

Objavljeno

na

Ilustracija


Kako prepoznati prave komunikacije kanale i alate te poslati pravu poruku publici kojoj je namijenjena. Kako graditi odnose s medijima, napisati inovativan sadržaj koji će vas dobro predstaviti moći ćete naučiti na besplatnoj PR akademiji koju Centar tehničke kulture Rijeka organizira u klubu za mlade RI Connect, Školjić 6, od 19. do 22. studenog 2019. godine.

PR Akademija je namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina, a mogu se prijaviti svi koji žele nešto novo naučiti bez obzira jesu zaposleni ili ne, svima koji rade u odnosima s javnošću ili bi htjeli raditi, djelatnicima udruga te mladim poduzetnicima.

Kroz teorijske, praktične i savjetodavne cjeline obuhvatit ćemo osnovne i najaktualnije elemente komuniciranja s različitim javnostima. Učit ćemo kako komunicirati s medijima, kako napisati inovativan, zanimljiv i relevantan sadržaj koji će vas na najbolji mogući način prezentirati, kojim stilom pisati sadržaje za web, a kojim newslettere, zašto je potrebno usklađivati vizuale i tekst, kako voditi društvene mreže te na koji način u medijima istaknuti sponzore i partnere.

Dio nastave polaznici će odraditi na terenu kako bi im se pokazalo što sve uključuje protokol i kako funkcioniraju odnosi s medijima.

Predavači na ovogodišnjoj PR akademiji su Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol u PGŽ i autorica priručnika Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj, Iva Vlašimsky, freelance copywriterica koja se nakon novinarstva posvetila content marketing strategiji i poslovnim komunikacijama, Sanjin Smajlović, grafički dizajner i predavač u CTK Rijeka i Josipa Leko Šimić, voditeljica odnosa s javnošću u CTK Rijeka.

Predavanja će biti od 10 do 14 sati uz dvije kraće i jednu dužu pauzu. Prijaviti se možete putem obrasca na web stranici CTK Rijeka do 17. studenog.

PR akademija realizira se u sklopu projekta RI connect koji zajednički provode CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativni kolektiv Kombinat i SOS Rijeka ‐ centar za nenasilje i ljudska prava uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram