Povežite se s nama

Sport

Bišćan uoči Rudeša: Najbitnije je da igrači osjete podršku

Objavljeno

na
Nakon 37 dana nogometaši Rijeke vraćaju se na Rujevicu. U ponedjeljak protiv Rudeša (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) Igor Bišćan će debitirati na klupi Rijeke pred domaćom publikom u potrazi za novim važnim bodovima. Da simbolika bude potpuna, Bišćan će debitirati protiv svojeg bivšeg kluba.

– Jako bitna utakmica, iako možda javnost i navijači smatraju da će biti lagano i da je to formalnost s obzirom na situaciju kod protivnika. Moramo biti svjesni da nas čeka zahtjevna utakmica. Protivnik nema što izgubiti u ovoj utakmici, može igrati rasterećeno… Mi se dižemo i moramo nastaviti u tom smjeru, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

– Još uvijek se nismo posložili i nismo dignuli na nivo na kojem mislim da možemo biti. Morat ćemo igrati na karakter, trenutak i disciplinu i tako ostvariti rezultate dok se približimo nekakvom optimumu do kojeg imamo prostora. Onda ćemo moći skupiti karakter, mentalitet i kvalitetu i onda ćemo igrati bolji nogomet, rekao je Bišćan koji je odgovorio na pitanje od prvoj utakmici pred riječkom publikom.

– Nije bitno kako ću ja biti primljen, najbitnije je da igrači osjete podršku. Volio bi da publika osjeti trenutak da su igrači odlučili promijeniti negativan trend i da će uložiti maksimalan trud, ustvrdio je Bišćan.

Jakov Puljić u Varaždinu je odigrao dobru utakmicu postigavši lijep pogodak na otvaranju susret.

– Dosta će se nas pitati, igramo na domaćem travnjaku. Najbitnije je da se dobro pripremimo i nastavimo pozitivan niz, ustvrdio je Jakov Puljić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram