Povežite se s nama

Mozaik

Bliži se subota i spektakularni koncert Saše Matića u Dvorani mladosti

Objavljeno

na
Nakon četiri godine – Saša Matić ponovno dolazi u Dvoranu mladosti. Koncert koji je bio najavljen još početkom ljeta sad se približio te njegovi brojni fanovi odbrojavaju posljednje dane do spektakla na Trsatu ove subote. Veliki interes za koncertom potvrđuje podatak da je čitavo ljeto u vrhu najtraženijih evenata na platformi Entrio.

Nakon što je prošle godine u rekordnom roku rasprodao dvije Arene Zagreb, dvije Spaladium Arene u Splitu, dvije dvorane Gradski vrt u Osijeku te održao niz rasprodanih koncerata po regiji, Saša Matić ponovno se vraća u Rijeku, 09.09.2023. u Dvoranu mladosti!

Nakon što je 2021. godine proslavio dvadesetu godinu stvaralaštva, Saša Matić za svoju je publiku povodom te obljetnice objavio deseti po redu album “Dva života”. “Kad prođe sve”, “Ti i ja”, “Fališ mi” samo su neki od hitova s posljednjeg albuma, koje će uz presjek Sašine bogate karijere publika imati prilike čuti 09.09.2023. u Rijeci.

VIP ulaznice za čak 60 stolova rasprodane su u rekordno brzom roku, ali zato još uvijek ima dostupnih ulaznica po cijeni od 18 eura za parter i tribinu. Ulaznice možete nabaviti u Dallas Music Shopu ili u sustavu Entrio.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram