Povežite se s nama

Mozaik

Bogat program 34. Mandraća uz nastup DJ-a Sashe Agrama

Objavljeno

na


Međunarodno slikarsko natjecanje Mandrać 2019. tradicionalno se  održava 24. i 25. kolovoza u Voloskom. 34. Mandrać posvećen je trojici velikana: Vladimiru Nabokovu, Albertu Einsteinu i banu Josipu Jelačiću, kontekstualno je važno napomenuti da su svi troje posjetili Opatiju.

Poznata likovna kolonija koja predstavlja amblematsku odrednicu kasnog ljeta na našoj rivijeri. Organizatori su, kao i obično  Hrvatski muzej turizma i Zajednica Talijana Opatija. Subota je rezervirana za talentirane mališane dok u nedjelju poniremo u slikarski zanos odraslih. Kao i svake godine organizatori su se potrudili i oko poratnog programa, u subotu 24.8. u Galeriji Gal održat će se otvorenje izložbe akademskog slikara Maura Stipanova, otvorenje je zakazano za 20 sati, izložba je ostvarena u zajedničkoj organizaciji Hrvatskog muzeja turizma i Galerije Gal.

Poseban gost ovogodišnjeg Mandraća je DJ Sasha Agram koji će nastupiti u nedjelju nakon proglašenja pobjednika. Zagrepčanin Saša Buterin već 20 godina živi u Brazilu gdje je poznati Dj za čije nastupe se otimaju brazilski noćni klubovi. Pod umjetničkim imenom Sasha Agram već godinama uveseljava publiku na drugom kraju svijeta, kao poseban kuriozitet napomenimo da je bio angažiran i kao domaćin nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Sasha Agram radio je i kao model, nosio je revije s Claudiom Schiffer i Cindy Crawford. Osim velikih klubova Agram je stalni gost i privatnih zabava koje među ostalima pohodi i znamenita manekenka Gisele Bundchen, a pojavio se i kadrovima filma „Tjelohranitelj” s Kevinom Costnerom i Withney Houston u glavnim ulogama.

Ne sumnjamo da će njegov nastup biti posebna poslastica ovogodišnjeg Mandraća koji nas i ove godine dočekuje raširenih ruku. Na kraju valja spomenuti da Sasha Agram ima još jedan nastup u Opatiji na terasi hotela Continental u subotu 24.8.2019. Svi koji mogu neka dođu na ugodno druženje i zabavu uz more u neprikosnovenom mediteranskom ugođaju Mandraća.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram